PORODICA VELJKOVIĆ JE ŠIROKIH SHVATANJA: Ružicu deda snimao dok je imala seks!
Foto: Dado Djilas

Ovo je previše

PORODICA VELJKOVIĆ JE ŠIROKIH SHVATANJA: Ružicu deda snimao dok je imala seks!

Stars -
Deda snima svaku emisiju i nedavno se žalio da će mu trebati veći fleš da bi sve prebacio. Ne propušta nijedan detalj, snimio je i seks, jer ne prekida snimanje šta god da je, kaže pevačicina majka

Iako nisu oduševljeni što je imala seks bez pokrivača sa Filipom Đukićem, porodica Ružice Veljković opravdava njen postupak parolom "mladost-ludost“. Da podržavaju bivšu modelsicu u svakom trenutku, svedoči i to što je njen deda Slobodan čak i snimio dok se njegova unuka seksala.

Ružičina baka imenjakinja, deda Slobodan i druga baka Borka hronično su neispavani, jer po čitavu noć gledaju unuku.

"Deda snima svaku emisiju i nedavno se žalio da će mu trebati veći fleš da bi sve prebacio. Ne propušta nijedan detalj i ti snimci će biti njegov poklon unuci kada izađe. Snimio je i seks, jer ne prekida snimanje šta god da je", kaže pevačicina majka Tatjana, koja ćerkin seks opravdava time što je mlada.

Za razliku od nje, tata Aleksandar svaki put kada Ružica počne da se svlači isključi televizor.

"Sa Ružicom sam kao drug, ali je preterala ovim seksom sa Filipom. Bake i deke su joj nervozne zbog ponašanja, ali kao i svi, uvek nađu opravdanje zašto je to nešto uradila. Ja kao otac ne mogu, zato će dobiti jednu vaspitnu lekciju čim izađe. Ružno je ne samo što je imala seks, već i što se stalno nešto ljubakaju tamo. Nema potrebe za tim", kaže tata učesnice, dok majka, kao i svaka, gleda da smiri situaciju.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track