JELENINOJ BAKI JE NAJTEŽE: Molim te, vrati se kući!
Foto: Marina Lopičić

Parovi

JELENINOJ BAKI JE NAJTEŽE: Molim te, vrati se kući!

Stars -
Ukućanka ne propušta nijednu priliku u rijalitiju Parovi da se sa nekim verbalno sukobi, a njena porodica teško podnosi kada je ostali ukućani napadaju

Svetlana Golubović, majka Jelene Golubović, objašnjava da baka Caka emotivno proživljava trenutak kada vidi unuku na televiziji, pa se trese i čeka dan kada će Jelena izaći napolje.

"Baka i ona su iste, valjda zato baka tako emotivno i reaguje čim je vidi na televiziji. Kako ugleda Jelenino lice, ona počne da se trese i da ponavlja: “Jeco moja, molim te, vrati se”. Ja ne stižem da gledam "Parove" stalno, ali baka ih gleda non-stop. Voli da gleda Jelenu, tako joj je lakše. Željno iščekuje njen izlazak, a i ja se zaista nadam da joj je ovo poslednji rijaliti", rekla je Svetlana.

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

"Moja Jeca je jedina iskreno rekla da ulazi zbog para u rijaliti. Pa koja budala bi ušla unutra i trpela ono što moja ćerka trpi da nije tih prokletih para. Svi takmičari je napadaju jer znaju da će jedino tako doći u prvi plan, ali Gastoz je posebna priča, on je lud. Pre svega, njemu se već po izgledu vidi da nije normalan, a o ponašanju da i ne govorim. On je pre svega agresivan, troja vrata je slomio, Jeleni se unosio u lice, podrigivao, užas. Ne znam kako može tako da se ponaša, ja to ne mogu ni da gledam, ali mi komšije kažu da je njegovo ponašanje strašno", kaže Jelenina mama.

Ona smatra da je Jelena i dalje favorit za pobedu u ovom rijaliti programu.

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

"Jelena ima armiju fanova, pa ne bih sigurno ja mogla da je držim u kući sve vreme, čak i da danonoćno šaljem poruke za nju. Ukućani to znaju i onda prave veštačke svađe jer su videli da je u prethodnom rijalitiju to drugima pošlo za rukom i da su tako opstajali. Jedino su Toma i Maca uz nju od samog početka, a svi ostali se služe istom taktikom", zaključila je Svetlana.

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

(alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja