Ledi Gaga tužna napustila Srbiju!
Foto: Zoran šaponjić

Američka diva se u suzama oprostila od dečka

Ledi Gaga tužna napustila Srbiju!

Stars -
Pevačica zbog večerašnjeg koncerta otputovala u London, na aerodromu bila toliko neraspoložena da je jedva uspela da se slika sa fanovima
1 / 3 Foto: Zoran šaponjić

Ledi Gaga, koja je šest dana boravila u Srbiji, juče je u popodnevnim satima otputovala redovnom linijom preko Minhena u London, gde je pravo sa aerodroma otišla na tonsku probu kako bi se pripremila za večerašnji i sutrašnji koncert.Američka pop pevačica bila je tužna što je zbog poslovnih obaveza morala da se razdvoji na nekoliko dana od svog verenika Tejlora Kinija, zbog koga je, inače, došla u srpsku prestonicu, pošto on u Srbiji snima film „The Forest“ (Šuma). Njih dvoje su nakon uživanja na Tari, proveli noć na Zlatiboru u jednom ekskluzivnom apartmanu. Oko devet sati ujutru su prošetali držeći se pod ruku do Kraljevog trga, gde su seli da doručkuju, a onda su se ponovo vratili do hotela. Tu je usledio njihov rastanak, koji nije bio nimalo lak.- Dok su se grlili, ljubili i pozdravljali, zadivljeni Zlatiborci sve vreme su gledali u njih i komentarisali. Pevačica je ubrzo sela u „porše kajen“ i krenula ka surčinskom aerodromu - otkriva Kurirov izvor i dodaje da se Ledi Gaga nije krila na Zlatiboru.

7. 6. 2015. Zlatibor 09.20
7. 6. 2015. Zlatibor 09.20

Ledi Gaga je na surčinski aerodrom „Nikola Tesla“ stigla u pratnji privatnog obezbeđenja sa dva automobila, u kojima su kružili oko rampe jer je avion kasnio. Kad je izašla iz kola, na licu joj se videlo neraspoloženje što napušta Srbiju, pa je malo falilo da odbije dva fana, koja su samo zbog nje doputovala s Kosova. Majka i sin obletali su je i molili da se fotografiše s njima dok ih je obezbeđenje guralo i teralo od nje. Međutim, Ledi Gaga se ipak na kraju sažalila pa je dečaku poklonila veliki beli jastuk s tragovima svog pudera s lica, a potom je prošla kroz VIP prolaz.

7. 6. 2015. Beograd Aerodrom „Nikola tesla“ 13.30
7. 6. 2015. Beograd Aerodrom „Nikola tesla“ 13.30

7. 6. 2015. Beograd Aerodrom „Nikola tesla“ 13.30
7. 6. 2015. Beograd Aerodrom „Nikola tesla“ 13.30

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track