KAKVA JE TO ĆERKA: Tanja Savić opet ne priča s roditeljima! Nema vremena za njih!
Foto: Dragana Udovičić

Ćerka ih zaboravila

KAKVA JE TO ĆERKA: Tanja Savić opet ne priča s roditeljima! Nema vremena za njih!

Stars -
Mama Živana je pozvala i pitala planira li da ih poseti, a tada je Tanja drsko odgovorila da mora da radi, da ima previše obaveza i da nema kada da ide kod njih

Prošlo je dva meseca otkako se Tanja Savić sa porodicom vratila u Srbiju iz Australije, a još nije otišla u selo Radince da poseti svoje roditelje. Porodica Savić je taman izgladila odnose sa pevačicom nakon skandala sa kućom koju je ona kupila i želela da proda, a tata Staniša to nije dozvolio, a sada ponovo ne razgovaraju.

"Tanja je zvala roditelje kada je došla iz Australije i svakodnevno su se od tada čuli, a ona je pričala da će ih posetiti i dovesti im unučiće čim ugrabi malo slobodnog vremena. Nakon mesec dana, mama Živana je pozvala i pitala planira li da ih poseti, a tada je Tanja drsko odgovorila da mora da radi, da ima previše obaveza i da nema kada da ide kod njih. Oni su ljudi bolesni, ne mogu da putuju po ovom vremenu i da dođu u Beograd, već očekaju da to uradi Tanja. Uželeli su se i nje i unuka! Verovatno će se pomiriti, ali sada se ne čuju, jer oni neće prvi da zovu ćerku", ispričao nam je izvor blizak pevačici.

Pozvali smo porodicu Savić kako bismo čuli njihov komentar, a na telefon nam se javila Tanjina snaja.

"Nema nikog kući, rade, ja sam ovde sa decom i ne mogu ništa da vam kažem", ljubazno je rekla snaja. Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa pevačicom, ali se nije javljala.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track