U PAROVIMA TRAŽI SPAS ZA PROBLEME: Jelena duguje banci 40.000 €
Foto: Dragana Udovičić

Mračne tajne rijaliti-zvezda

U PAROVIMA TRAŽI SPAS ZA PROBLEME: Jelena duguje banci 40.000 €

Stars -
Kamata raste svaki dan. Fond za razvoj bi mogao da podnese krivičnu prijavu protiv nje, ali nadamo se da ćemo sve rešiti pre toga, kaže Golubovićkina advokatica

Jelena Golubović uskoro bi mogla da dobije krivičnu prijavu od Fonda za razvoj zbog duga od 40.000 evra, koliko treba da isplati banci u kojoj je podigla kredit.Naime, učesnica „Parova“ pre nekoliko godina uzela je kredit od 25.000 evra kako bi preko svoje firme realizovala predstavu, za koju joj je pomoć obećao tadašnji ministar kulture Nebojša Bradić. Međutim, zbog neplaćanja mesečnih rata kamata je rasla, pa je u septembru 2013. opomenuta zbog dugovanja od 32.638 evra, a sada se taj iznos povećao za više od 7.500 evra.Spor protiv nje pred sudom već se vodi pošto ju je banka tužila. Njen advokat Vesna Golubović je još 2013. nudila nagodbu, ali je pravni tim banke to odbio.- Jeleni će sav novac koji joj bude uplaćen od produkcije „Parova“ biti prebačen na račun banke. jer ne postoji drugi način da isplati dug - otkriva naš izvor.Kontaktirali smo s Jeleninim advokatom Jelenom Golubović, koja je rekla da pod hitno mora da se konsultuje s njom.- Tačno je da Jelena ima veliki dug. Ona nije imala novac da ga vrati. Planirala sam da ovih dana odem do Hepija i posetim je kako bismo razgovarale o tome. Ne znam da li bi me pustili na pola sata da popričam s njom i pokažem joj neke papire. Njene kamate su rasle svaki dan i sad je sve otišlo dođavola. Fond za razvoj bi mogao da podnese krivičnu prijavu protiv nje, ali nadamo se da ćemo sve rešiti pre toga - rekla je za Kurir Stars Jelenina advokatica.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Svetlana, jelenina majkaPLATITE VI JELENIN DUGJelenina majka Svetlana Golubović potvrdila je naša saznanja, ali se veoma iznervirala zbog postavljenog pitanja.- Pa šta ako je dužna, nije jedina. Zašto se raspitujete za njen kredit i kamate, hoćete li vi da joj platite?! To nije vaša stvar. Ako želite da dođete i platite sve do dinara, ja ću vam reći koliki joj je tačno dug. U suprotnom, ne vidim razlog zašto biste se raspitivali - naglasila je Golubovićka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track