ZLA KOB RADE MANOJLOVIĆ: Prvo bomba na nastupu, pa jedva preživela let avionom!
Foto: Kurir

Drama u vazduhu

ZLA KOB RADE MANOJLOVIĆ: Prvo bomba na nastupu, pa jedva preživela let avionom!

Stars -
Rada se najviše plaši letenja, mraka i starosti, ali putnici koji su bili sa njom u avionu pokušali su da joj pomognu

Folk pevačica Rada Manojlović nije se nimalo lepo provela u avionu koji je nedavno leteo za Zagreb, pošto je pilot dva puta bezuspešno pokušavao da uzleti, pa se Rada, koja se plaši letenja prepala.

Lažna dojava o bombi na splavu gde je Rada pevala u ponedeljak bila je samo kap u već prepunoj čaši nevolja koje su u poslednje vreme zadesile ovu pevačicu. Ona je naime nedavno letela za Zagreb, a još na pisti je doživela šok kada su dva puta pokušali bezuspešno da uzlete.

S obzirom na to da se Rada najviše plaši letenja, mraka i starosti, putnici koji su bili sa njom u avionu pokušali su da joj pomognu, međutim ona je ostala prisebna.

"Padala je jaka kiša. Sve je bilo mokro i pista je bila klizava. Avion je pokušavao da uzleti i uspeo je tek iz trećeg puta. S obzirom na to da je čak dva puta udario o pistu, nastala je panika među putnicima među kojima je bila i Rada", rekao je izvor.

Pevačica kaže da su životi putnika spaseni samo zahvaljujući pilotima i dodaje da imamo najbolje pilote na svetu.

"Srećna sam što tako iskusni profesionalci brinu o našim životima. S njima nemamo razloga za strah jer i u najkritičnijim situacijama donose najbolje odluke u šta sam imala prilike da se uverim", rekla je Rada.

Ona pak kaže da se, iako se plaši letenja, ovog puta nije uplašila jer nije neko ko paniči u situacijama koje ne mogu da se promene.

Naše novine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track