VEČERAS ĆE ZAPALITI UŠĆE NAUČIO SRPSKI: Robi Vilijams tražio karton jaja
Foto: Tamara Draca

Najveća svetska zvezda večeras nastupa na Ušću

VEČERAS ĆE ZAPALITI UŠĆE NAUČIO SRPSKI: Robi Vilijams tražio karton jaja

Stars -
Vilijams juče stigao u Beograd. Sa sobom je poveo šest kuvara koji će mu pred izlazak na scenu spremiti jagnjeći odrezak, a zasladiće se krofnama
1 / 3

Robi Vilijams, koji će večeras održati koncert na beogradskom Ušću, juče je u popodnevnim satima sleteo na aerodrom „Nikola Tesla“ privatnim avionom iz Holandije. Njega je sačekalo pet kombija sa kojima se odvezao u jedan hotel u centru grada.Najveća svetska zvezda je u Srbiju stigao bez supruge Aide i dece, a društvo mu pravi otac Pit Konvej, čuveni britanski komičar, s kojim će otpevati jednu numeru. Na aerodromu njegovo obezbeđenje je pokušalo da ga sakrije kišobranima od fotografa i fanova, ali je on ipak mahnuo okupljenima i pozdravio ih sa "helou".

Robi Vilijams, kako saznajemo, sam snosi troškove boravka u srpskoj prestonici. On je odseo u predsedničkom apartmanu, koji se nalazi na petom spratu hotela. Njegov najam je 1.100 evra po danu, a ima 150 kvadrata.Stigli maser i trener- Robi je doveo i šest kuvara. Dva kuvaju za njega, a četvorica za njegov tim od 120 ljudi. Na meniju će se naći italijanski specijalitet i piletina, dok će pred izlazak na scenu pevaču biti pripremljen jagneći odrezak. Njegovi kuvari tražili su da im se dostavi 16 litara mleka, kilogram pečurki i paradajza, karton domaćih jaja i 24 krofne. Vilijams neće imati tonsku probu na Ušću. Zajedno s njim stižu i maser i trener, koji će ga opustiti pred izlazak na binu - kaže naš izvor iz organizacije spektakla.

Želi da obiđe Beograd... Robi Vilijams privatnim avionom stigao u Srbiju
Želi da obiđe Beograd... Robi Vilijams privatnim avionom stigao u Srbiju

Pre njega na Ušću će zapevati Perpetuum mobile, Bojana Stamenov, finalisti „X faktora“ i grupa 2Cellos, a Robi sprema posebno iznenađenje za fanove u Srbiji.- Na LED ekranima biće ispisana njegova poruka na ćirilici. Vilijams će se obratiti publici na srpskom - zaključuje naš sagovornik.Inače, Robijev dolazak na Ušće plaćen je dva miliona evra, što je nekoliko stotina hiljada više od honorara koji je dobila Madona.

Robi odlazi u hotel
Robi odlazi u hotel

Stižu VIP ličnostiNa spektakl decenije dolazak su najavile mnoge VIP ličnosti, a očekuje se prisustvo Novaka Ðokovića u pratnji supruge Jelene, koja će te večeri proslaviti 29. rođendan. Saobraćaj u Bulevaru Nikole Tesle od Trešnjinog cveta do Brankovog mosta biće zatvoren od 15 časova do tri ujutro.

U dobrom društvuHUREM U ISTOM HOTELU S ROBIJEMMerjem Uzerli, koja u Srbiji snima film „Rana moje majke“, smeštena je u istom hotelu u kom je i Robi Vilijams. Popularna Hurem, za razliku od pevača, boravi u manje luksuznom apartmanu.

SATNICA- u 21.00 izlazi na scenu- 18:00 otvaraju se kapije Ušća- 19:30 Perpetuum mobile s gostima Bojanom Stamenov i finalistima „X faktora“- 20:45 2Cellos sviraju „Voodoo People“ grupe Prodidži- 21:00 Robi Vilijams- 23:30 Tom Novi i Džordž Cilipakos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track