ZVERKA IPAK NIJE ANONIMAN: Stanija smuvala bivšeg verenika Jelene Žeželj?
Foto: Damir Dervisagic

Otkrila dečka

ZVERKA IPAK NIJE ANONIMAN: Stanija smuvala bivšeg verenika Jelene Žeželj?

Stars -
Ako ona ništa ne govori, ne želim ni ja. Ja sam, pre svega, kavaljer. Obožavam da provodim vreme s njom. Ona je prelepa, divna osoba i zrači pozitivnom energijom, tako da je svaki naš susret za pamćenje, kaže Manuel.

Stanija Dobrojević potvrdila je da ima dečka, ali ne želi da otkrije njegov identitet. Ipak, nekadašnji učesnik "Velikog brata" i bivši verenik Jelene Žeželj potvrdio je između redova da je u vezi sa starletom.

"Za vreme njenog boravka u Beogradu, ona je svake večeri lumpovala po splavovima i klubovima s Manuelom. Čak su bili i u jednom tržnom centru da bi nakon toga krenule spekulacije da su u vezi. Ona je to tada oštro demantovala, a istina je da krije vezu od medija jer želi da se fokusira na privatni biznis koji je pokrenula. Neposredno pred njen povratak u Ameriku, njih dvoje su se zajedno provodili i na nastupu pevača Adila, a Manuel joj je cele večeri poručivao pesme i pića", otkriva izvor blizak starleti.

"Ako ona ništa ne govori, ne želim ni ja. Ja sam, pre svega, kavaljer. Obožavam da provodim vreme s njom. Ona je prelepa, divna osoba i zrači pozitivnom energijom, tako da je svaki naš susret za pamćenje", kaže Manuel.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track