ILIĆEV VANBRAČNI SIN Devin: Dolazim u Beograd da se vidim s tatom!
Foto: Dra

Željan očeve pažnje

ILIĆEV VANBRAČNI SIN Devin: Dolazim u Beograd da se vidim s tatom!

Stars -
Antonović se poverio prijateljima da će krajem leta s majkom Mirjanom doći u Srbiju kako bi posle 28 godina pokušao da se sastane s pevačem i konačno reši njihov problem koji traje decenijama

Vanbračni sin Miroslava Ilića Devin Antonović (29) sa svojom majkom Mirjanom Antonović planira da u avgustu dođe u Srbiju kako bi ponovo pokušao da se vidi s biološkim ocem, što je njegova najveća želja.Kako Kurir saznaje, on se poverio svojim prijateljima da bi voleo da se sastane s pevačem i popriča sa njim u četiri oka kako bi konačno rešili problem i izgradili lep odnos.Samo se čuli telefonom- Devin ima završne ispite na medicinskom fakultetu u Njujorku i to mu je sada prioritet. Kad završi s tim obavezama, planira da s majkom Mirom dođe u Beograd. Oni će najverovatnije boraviti kod Brene i Bobe Živojinovića. Devin želi da vidi Miroslava i porazgovara s njim. Bez obzira na to što Ilić tvrdi da on nije njegov sin, Devin namerava da ponovo popričaju jer je upoznat s ljubavnom pričom svoje majke i pevača. Njih dvojica su se ranije telefonom dogovarali o susretu, ali do njega nikad nije došlo - otkriva naš izvor.S obzirom na to da Devin još uvek nije spreman da govori za medije o svom odnosu sa ocem, kontaktirali smo s njegovom majkom Mirom, koja je potvrdila naša saznanja.Bez ucena i ružnih reči- Tačno je da dolazimo u Beograd, ali još uvek ne znam tačan datum. Nadam se da ćemo uskoro biti tu. Devin je ranije želeo da sve zaboravi, ali ne može. Iz Srbije mu potiču koreni i on voli taj narod. Želi da ga ljudi upoznaju, tako da uvek može da dolazi bez ikakvog straha i trauma. Pošto sam ja rekla da ću doći u Beograd da posetim prijatelje, on je pristao da ide sa mnom. Miroslav će znati kad dođemo. Na njega je red da se malo potrudi i popravi odnos sa sinom. Nemam puno nade da će imati smelosti. Devin će se videti s njim pod uslovom da se Miroslav normalno ponaša, bez pljuvanja po meni i bez ucena. On želi da njih dvoje porazgovaraju smireno, kao otac i sin. Zaista ne bih mnogo o tome pričala, dosta je bilo. Mi prvenstveno dolazimo da vidimo nama drage ljude, a o Miroslavu ne želim da razmišljam. Možda ćemo biti kod Brene i Bobe, doživljavam ih kao sestru i brata - rekla je za Kurir bivša Ilićeva ljubav, s kojom je svojevremeno bio dve godine u vezi.

Talenat na tatuDEVIN SNIMIO CDDevin Antonović završio je svoj album, za koji je sam komponovao muziku i napisao tekstove pesama. Pored medicine, muzika je njegova velika ljubav. Talenat je nasledio od oca Miroslava, koji važi za jednog od najboljih srpskih pevača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track