PAROVI IZBACIVANJE: Gastoz i Maca imaju tajni plan za finale

Bliži se finale

PAROVI IZBACIVANJE: Gastoz i Maca imaju tajni plan za finale

Stars -
Odnos između Mace i Gastoza kao da se pred finale smiruje i njih dvoje polako zakopavaju sekire

Veliko finale rijalitija "Parovi" zakazano je za 28. jun, a već nekoliko dana traje izbacivanje iz parova dok u superfinalu ne ostane samo šestoro.

Večeras su nominovani Nataša Šavija koja je dobila najviše glasova takmičara, a produkcija je nominovala Velju i Saški Karan. Međutim, to su bile lažne nominacije, pa se Velja, koji je navodno izbačen, vratio u vilu.

Tok emisije

23.53 - Gastoz se večeras nije bio u centru pažnje i nije se mogao isticao. On je rekao da ne može da veruje kako se Nataša Šavija promenila i nije mu jasno šta je to popila.

Odnos između Mace i Gastoza kao da se pred finale smiruje i njih dvoje zakopavaju sekire. Maca je zatražila da joj se Gastoz izvini što je rekao da je antipatična. Maci to nije dovoljno jer traži da se izvini što je rekao da je k.rva, ali Gastoz nije želeo jer nije ubeđen da nije.

"Meni ne znači ništa što si se izvinio za to da sam antipatična, kada znam da sam simpatična inače ne bih provela ovoliko dugo u rijalitiju. Hoću da mi se sad izviniš što si rekao da sam fufica i sponzoruša", rekla je Maca, ali Gastoz je rekao da će još da razmisli i da do finalne emisije može da promeni mišljenje o starleti.

Međutim, Ejmi ih je razotkrila da su njih dvoje imaju neki tajni plan i da su se nešto dogovarali, grlili se na mestu gde nema kamera.

23.44 - Nataša Šavija je isprovocirala Zmaja od Šipova i on se pred njom skinuo i po

23.08 - Saška Karan je prva nominovana ukućanka, a produkcija je za izbacivanje nominovala Mimi Oro, Velju i Igora.

22.28 - Reč je o lažnoj nominaciji, niko nije izbačem napolje. Produkcija je prvo objavila da je Velja izlazi i Emi se rasplakala. "Ako je ovo igra, ali sam video šta ko oseća prema meni", rekao je Velja.

22.17 - Nataša, iako se nadala da će biti poslednja i da će izaći iz vile, ona ima najviše glasova publike.

22.15 - Ako neko nešto kaže, treba da i to da ispuni, rekla je Maca, aludirajući na obećanje koje je dala ako orlići osvoje Svetsko prvenstvo.

22.05 - Evo kako trenutno izgleda tabela lažne nominacije.

Nataša smatra da se ove nedelje mnogo svađala i da su je zato gledaoci kaznili.

21.30 - "Prvo što bih uradio jeste žena, pa onda porodica. Meni nije važna pobeda neka glasaju za one kojima je važna pobeda", rekao je Velja. Mislim da se Jelena ovde folira, jer ona nije takva napolju", rekao je Velja.

21.12 - Mi govorimo ove ružne, a za ružne reči mi smo proslavili. Ja isto imam dete iz vanbračne zajednice i ima moje prezime i znam da je moje i jeste kopile pogrdna reč", rekao je Zmaj od Šipova. Od danas širim ljubav i oda danas govorim samo lepe reči. Mi smo normalni, neko malo ni više, a da smo normalni ne bi mi ovde bili", rekao je Zmaj.

21.04 - Jelena je Saškinu ćerku nazvala kopiletim. "Kopile nije nije ružno reč to je kao malo pile", pravdala se rediteljka. "Sram te bilo, idi u dom za nezbrinutu pa se izvini svoj deci. Blamiraš se i ne dozvoljavam ti da decu iz vanbračne zajednice da su kopile ", bio je šokiran Igor.

21.03 - "Poslednji voz ste uhvatili. Ona priđa, vređa, njoj bi za nekoga ko ima karijeru za sramota. Toroluša, koja pokrije samo bradovice, štrokava... ", pričala je Jelena o Saški Karan. Nikoga nisam vređala ovih 4 meseca", branila se Saška.

20.30 - "Hoću da budem žena, majka, da mi muž donosi pare. Ja ću da čuvam decu, idem u solarijum, teretanu... a kućna pomoćnica će da sprema", rekla je Šavija. Gastoz je rekao da je Jelena ljubomorna na Šaviju jer joj je uzela šou.

20.22 - Jelena Golubović je kao najbolji psiholog među takmičarima je rekla da je Nataša inicijator svih svađa. "Ona se bori za reč i ćutala je dugo. Jasna mi je i ona a i drugima. Vređa ljudski mozak sa svojim pričama i kada čujemo to da ona živi da nađe muškaraca koji će je izdržavati. Mislim to vređe žene kao žene. One su se godinama borile i onda dođe Nataša Šavija i vrati nas u praistoriju. Ona je loš primer za mlade, koji će misliti da je dovoljno kupiti diplomu i naći sponzora. Ja nudim zanje i mogu da se slikam kako hoću", rekla je rediteljka.

"Recite mi samo šta sam - moderna ili staromodna. Kada izađem odavde neću znati ko sam", rekla je Šavija.

20.13 - "Nervira me što su se neki tek sad pred kraj probudili i nemaju prava da se bore ni za kakvu nagradu. Nisam uzela Natašu u usta, nisam mislila na nju", rekla je Mimi Oro. "I Nataši ne bih uzela ni figaro posle takvih uvreda. Kad sam se svađala sa Jelenom svađala sam se. Nisam je mogla očima gledati. A ne kaqo Nataša svađali smo se u sobi a posle kao sve super", obrazložila je Mina Oro.

"Moraću u manastir da odem mesec dana da mi oprosti grehe. Svaki dan ću se moliti bogu da mi oprosti", rekla je Nataša.

20.08 - Pred sam kraj rijalitija pojavili su se klanovi, zaključili su takmičari. Večera je sasvim moguće da ispadne dvoje takmičara.

"Napali su me da ja nameštam nominacije, a nameštanje je legalno dok produkcija ne kaže suprotno. Ja sam ugrožen za ispadanje i tražio bih od ljudi da me nominovanje, a voleo bih da izađem zbog Jovane", rekao je Igor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja