SA SUZAMA U FINALE: Marina Stankić se rasplakala pred žirijem!
Foto: Stefan Jokić

Radost

SA SUZAMA U FINALE: Marina Stankić se rasplakala pred žirijem!

Stars -
Kandidatkinja, koja je dobila najviše ocene od svih ženskih učesnica ovog takmičenja, emotivno doživela uspeh koji čeka godinama

Kako se bliži finale muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, pojedini učesnici na sceni teško mogu da obuzdaju naboj emocija.

Tako je Marinu Stankić poslednji nastup pogodio direktno u srce i nije mogla da zaustavi suze, već je plakala kao kiša. Takmičarka iz Barajeva se rasplakala kad je videla da je od stručnog žirija dobila maksimalan broj bodova, što joj je omogućilo dupliranje glasova publike i prolazak u finale. Naš paparaco je zabeležio ovaj emotivni trenutak, a kad smo Stankićevu pozvali, ona je priznala da su to bile suze radosnice jer je uspela da ostvari svoj san.- Moje emocije na sceni bile su srećnim povodom. To su moje suze radosnice. Kad sam videla da sam dobila maksimalan broj bodova, nisam mogla da ne zaplačem. Srce mi je snažno lupalo. Kad sam saznala da definitivno ulazim u finale, mojoj sreći nije bilo kraj. To me je emotivno dotuklo. Mnogo puta sam se prijavljivala za ovo takmičenje i konačno je došlo vreme da moj trud ima smisla - zaključila je pevačica.Mlada Marina Stankić je od početka takmičenja oduševljavala žiri i publiku. Ona već odavno važi za favorita.

Favorit... Marina Stankić
Favorit... Marina Stankić

(LJ. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track