DEPRESIJA: Šavija molila za pomoć psihijatra
Foto: Dragan Kadić

Učesnica „Parova” upala u problem

DEPRESIJA: Šavija molila za pomoć psihijatra

Stars -
Nataša zbog svađe s ukućanima tražila da joj produkcija obezbedi razgovor sa stručnim licem kako bi se oslobodila velikog pritiska koji joj stvaraju

Nataša Šavija molila je produkciju da joj obezbedi psihijatra jer ne može više da podnese situaciju u vili “Parova” u Zemunu.Ona tvrdi da zbog ukućana svakodnevno doživljava stresove i da joj je hitno potreban razgovor sa stručnim licem. Naime, do rasprave je došlo kad je Tijana Ajfon prokomentarisala da se Zmaj od Šipova “naložio” na Novosađanku dok je ona provokativno igrala u gaćicama.- Zmaj je pipao Natašu dok je igrala u donjem vešu. Zmaju se onda nabudžila ona stvar - rekla je starleta, koja je bila prisutna kad se to desilo.

Prljavi ples... Šavija izaziva Zmaja
Prljavi ples... Šavija izaziva Zmaja

Ukućani su bili zgroženi Šavijinim ponašanjem i okrivili su je da namerno zavodi Zmaja kako bi lakše došla do pobede. Većina smatra da Nataša ne zaslužuje da uđe u finale, nazivajući je raznim pogrdnim imenima.Šavija se prvo nije obazirala na njihove komentare, ali joj je kasnije prekipelo da sluša toliko gadnih stvari o sebi, te se histerično požalila organizaciji:- Zamolila bih produkciju da mi hitno obezbedi psihijatra - naglasila je Šavija, smatrajući da će zahvaljujući razgovoru sa stručnim licem lakše podneti negativnu energiju u kući.Pored toga veoma se potresla kad je nakon dva meseca čula glas svoje majke Vere, s kojom je kratko razgovarala. Nije mogla da sakrije emocije, pa je pred svima briznula u plač. Majka joj je pružila podršku i poručila joj da se ne uzbuđuje zbog priča koje su o njoj osvanule u medijima.- Prvi put mi se desilo da dva meseca nisam videla ni čula svoju porodicu. Ne mogu da se suzdržim, a da ne zaplačem - objasnila je Šavija u ispovedaonici.

Udario ženu ne zna da vozi FILIP IZAZVAO UDES U CENTRU BEOGRADAFilip Ðukić izazvao je udes u subotu po podne u centru Beograda, kad je svojim vozilom udario u drugo u kojem je bila jedna starija žena.Kako saznajemo, niko nije povređen, a bivši učesnik “Parova” našao je način da se izvuče i izbegne kaznu.- Otkako je izašao iz rijalitija, Ðukić po ceo dan zuji, a kad sedne za volan, voli da nagazi na gas, pa nije čudno što je izazvao sudar. Čim je postao svestan šta je uradio, odmah je izašao iz kola da proveri da li je dobro gospođa u drugom automobilu. Nakon što se uverio da je sve u redu, Filip je zamolio ženu da ne zove policiju na uviđaj - otkriva izvor Kurira.Pozvali smo Ðukića, koji je potvrdio naša saznanja.- Tačno je da sam imao udes. Toliko sam pogubljen, i dalje mislim da sam u rijalitiju. Kad sam seo za volan, kao da sam prvi put ušao u kola. Zaboravio sam kako se vozi i na semaforu umesto da zakočim, dao sam gas i udario u drugi automobil. Sve smo sredili na licu mesta, nismo zvali policiju - rekao je Filip.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track