ZVEZDA PAROVA ZAREĐALA PEVAČE: Ružica posle Akija bila u šemi i sa Dinčom!
Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

Modelsica se zaljubila do ušiju

ZVEZDA PAROVA ZAREĐALA PEVAČE: Ružica posle Akija bila u šemi i sa Dinčom!

Stars -
Bivša modelsicaPotpuno je bila odlepila za njim, dok je njemu smetao Ružičin brz temperament i što se pre njega zabavljala sa Akijem. Ona se nadala da će njihova avantura da preraste u vezu

Učesnica „Parova“ Ružica Veljković očigledno je slaba na pevače, pa se posle veze sa Andrijom Marković Akijem, viđala sa njegovim kolegom Milanom Dinčićem Dinčom. Iako se pevačica do ušiju zaljubila u kolegu, on ju je nakon nekoliko meseci ostavio.

Njihova romansa počela je oko nove godine i Dinča je želeo da to bude tajna, kako mediji i šira javnost ne bi saznali za to."Ružici se on dugo dopadao i kada su počeli da se viđaju ubrzo se zaljubila. Nije joj smetalo što je Milan insistirao da se viđaju tajno. Potpuno je bila odlepila za njim, dok je njemu smetao Ružičin brz temperament i što se pre njega zabavljala sa Akijem. Ona se nadala da će njihova avantura da preraste u vezu, ali se to nije dogodilo. On je prestao da joj se javlja što je potpuno slomilo", rekao je izvor blizak Ružici.

Dinča se nije javio kako bi potvrdio navode i rekao zašto nije hteo da nastavi romansu sa Veljkovićevom.

Sa druge strane Ružičina mama Tatjana kaže da je znala nešto o simpatijama njene ćerke prema nesuđenom zetu.

"Ružica i ja imamo otvoren odnos i znam da joj se Dinča jako dopadao. Bila sam upućena u to da su se viđali, ali ne znam sve detalje prirode te njihove veze ili čega već", iskrena je gospođa Veljković, kojoj bismo po osmehu rekli da joj se ovaj ćerkin izbog dopao.

Svi Ružičini bivšiIako je zbog navodnih sukoba i abortiranja njegovog deteta javnosti najpoznatija Ružičina veza sa Andrijom Markovićem Akijem, ona se zabavljala sa sportskim funkcionerom Banetom Đurđevićem, sadašnjim verenikom Bojane Rajić. Ružica je između ostalog priznala i da je zajedno sa Tijanom Ajfon uživala u trojci sa rukometašem Vladimirom Mandićem. Needavno je objavljena i njena fotografija iz kreveta sa izvesnim pevačem Vladom Grujićem. Ona se u rijalitiju upustila vezu sa Filipom Đukićem, koji je nedavno napustio vilu, ali je obećao da će da je čeka i bude joj veran dok ne izađe.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja