MUSTAFA OPET PAPUČAR: Vladimir Stojković ne mrda od verenice!

Golman može da zaboravi na žensko društvo

MUSTAFA OPET PAPUČAR: Vladimir Stojković ne mrda od verenice!

Stars -
Bivši zavodnik Vladimir Stojković uživao u provodu sa svojom izabranicom i drugovima, a nekad bio opasan ženskaroš

Vladimir Stojković izveo je svoju verenicu Valentinu Pupovac na nastup Emine Jahović u Beogradu.Iako se golman ranije po klubovima obično provodio u većem ženskom društvu, ovog puta nije bilo tako, već je uživao sa svojom lepšom polovinom i okružen drugovima.- Stojke i Valentina su došli nešto iza ponoći i smestili su se u jedan od VIP separea. Čim su seli, Vlada je odmah krenuo da naručuje flaše viskija i votke, a ubrzo im je došlo i društvo, naravno muško, jer kad izlazi s Valentinom, nema drugih devojaka. Dok je nazdravljao s verenicom, ona je ponosno pokazivala verenički prsten - priča izvor sa lica mesta.Inače, verenici su svadbu pomerili za kraj godine zbog Valentininih obaveza na fakultetu, a golman fudbalskog kluba Makabi Haifa pristao je da sačeka.

Košarkaš zaveo manekenkuPEKOVIĆ PRIGRLIO ZGODNU PLAVUŠUNekoliko separea dalje od Stojketa uživao je Nikola Peković s jednom plavušom. Crnogorskog zavodnika Kurirov paparaco uhvatio je baš u trenutku kada je startovao devojku.- Peković je oko ponoći stigao u klub, a devojka je već bila tu. Kada joj je košarkaš prišao, videlo se da joj prija i nastavili su da ćaskaju, a pao je i zagrljaj. Bilo je očigledno da postoji privlačnost između njih dvoje. Sa svirke su otišli zajedno - kaže Kurirov sagovornik.

Ne poštuje pravila... Mirko Šijan
Ne poštuje pravila... Mirko Šijan

Gocin sin kao pušten s lanca(NE)MIRKO ŠIJAN SKAKAO PO SEPAREUSin Goce Božinovske Mirko Šijan, koji je nedavno skakao s mosta, kada izađe u provod, skače iz separea u separe.Iako nije dozvoljeno da se dižu noge na inventar, Šijan je ponesen pesmom, ali i pod gasom, krenuo da se penje.- Mirko se popeo na garnituru i nazdravljao s prijateljima. U više navrata se dizao iznad mase. Iako ga je konobar opomenuo, čim mu je okrenuo leđa, on je nastavio da se penje - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track