BORBA ZA 70.000 EVRA: U Parovima sve češća podmetanja, svađe i prevare
Foto: Marina Lopicic, Damir Dervisagic

Bliži se finale

BORBA ZA 70.000 EVRA: U Parovima sve češća podmetanja, svađe i prevare

Stars -
U kući se priča da su sve zakuvale Ružica i Tijana, koje su se dogovorile da utiču na broj glasova za Sašku, jer je prosto čudno da je Ajfonka, koja se danima najviše svađa sa njom nije nominovala

Prethodne noći je izbio veliki skandal prilikom nominacija u vili "Parova". Tom prilikom se čak Jelena Golubović rasplakala jer Maca Diskrecija nije želela da glasa za Sašku Karan i na taj način utiče na to da ona izbegne nominacije.

Međutim, čak i da je Maca glasala za Sašku, Jelena bi imala izjednačen broj glasova sa pevačicom, jer je iz nekog razloga Tijana Ajfon odlučila da ničim izazvana nominuje Zmaja od Šipova. "Morala sam tebe. Neću više ovu da nominujem! Ona mi se smučila", rekla je Tijana Ajfon kada je obrazložila svoju nominaciju.

Međutim, ova situacija je izazvala brojne polemike na društvenim mrežama da su čak pojavile i silne teorije zavere. Naime, gledaoci nagađaju da postoji nekoliko verzija nameštanja nominacija kao i da je namerno izazvan sukob Mace i Jelene.

Po prvoj teoriji su sve zakuvale Ružica Veljković i Tijana, koje su se dogovorile da utiču na broj glasova za Sašku, jer je prosto čudno da je Ajfonka, koja se danima najviše svađa sa njom nije nominovala. Njih dve su na taj način uspele da nominuju Jelenu, o čemu su se dogovarale pre dva dana, ali, što je zapravo i bio cilja, i da je posvađaju sa Macom.Zagovornici druge teorije tvrde da je u priči učestvovala i Jelena, koja je sa njima dogovorila da utiču na ishod glasova za Sašku, kako bi mogla da napadne Macu da je izdala.

Foto printskrin
Foto printskrin

(Alo/Opera)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track