FINALE PINKOVIH ZVEZDICA: Njih 10 čeka superfinale, Irina i Nikola sa najmanje glasova!
Foto: Printskrin/TV Pink

Muzičko takmičenje

FINALE PINKOVIH ZVEZDICA: Njih 10 čeka superfinale, Irina i Nikola sa najmanje glasova!

Stars -
Publika je odlučila da ova dva kandidata nisu dovoljno dobri za superfinale

U superfinalu koje će se održati 04.jula, neće se naći Nikola Milenković i Irina Arsenijević koji su večeras dobili najmanji broj glasova i napustili takmičenje.

Ko će biti Pinkova zvezdica odlučujete upravo vi, vašim sms glasovima, a glasanje je otvoreno svaki dan do superfinala.

Tok emisije

01:30 Takmičenje napustili Nikola Milenković i Irina Arsenijević!

01:06 Napravljen presek glasova!

00:37 Milan Stanković je zapevao u većem društvu. Sa njim su se na sceni pojavili Trajče, Mateja, Jovan i Igor.

00:30 Jelena Tomašević je pevala u društvu Pavla i Marije.

00:22 Leontina je zapevala u društvu Lene i Irine.

00:16 Isidori i Davidu se na bini pridružila Goca Tržan.

00:10 Nikola i Valentina odmerili glasove sa Harijem.

"Osećaj je ponosa i zadovoljstva. Meni je bilo malo i stah da li ću se ja sa njima snaći, ali genijalni su", rekao je Hari.

23:30 Svi kandidati su na bini. Svojoj publici priređuju pravi šou čekajući rezultate glasanja.

23:18 Poslednja se predstavila Marija Serdar pesmom "And I`m telling", Jennifer Hudson

"Šta reći posle ovoga. Stvarno je teško jednu reč izdvojiti, pametovati, opisati ovo... Jednostavno, neopisivo! Divna si. Ovo stvarno ostavlja bez teksta", rekao je Hari.

"Imao si ti svakakvih nastupa ali ovaj je baš bio profesionalan. Mislim da ti sada možeš pravo na turneju sa svima. Svi smo stajali i gledali, ne mogu da ti objasnim. Toliko moćno, neverovatno", rekla je Leontina ali je Hari dodao:

"Kažeš moćno, ne, ovo je nadmoćno. Morao sam ovo da kažem stvarno".

"Skidan ti kapu večeras", kratak je bio Milan, dok je Jelena dodala da je ovo vatromet za kraj.

23:07 Jedanaesti se predstavio Mateja Vukašinović pesmom "Heroes" Mars Zemerlow

"Uvek sjajan nastup, uvek gori. Mi svi radimo zbog onoga što ti imaš prirodno, a to je da te volimo. Tako da, mogu samo biti ljubomoran a tebe", rekao je Hari.

"Više ne čitam poruke obožavateljki jer nemam vremena, ali budeš li se uobrazio zato što si postao popularan, ja ću lično da te izdevetam kao vola u kupusu. Vrlo si talentovan i to treba da iskoristiš", rekla je Goca.

"Jednostavnost, to je tvoje oružje. Jednostavan si, samouveren i vredno radiš na sebi što pokazuješ sve boljim nastupima iz emisije u emisiju", rekla je Jelena.

22:56 Deseta se predstavila Irina Arsenijević pesmom "Love on Top", Beyonce

"Ljudi, stigla nam je Bijonse", rekla je Jelena a Milan je dodao da je Irina razvalila skroz.

"Kod tebe je meni božanstveno to što kad te gledam to što ti radiš izgleda kao da radiš nešto najlepše na svetu. Jedino pevači znaju koji ti dar imaš. Sve je bilo tako usklađeno. Ja sam kao neka ponosna tetka ovde. Baš ti hvala na ovakvom izvođenju", rekla je Goca.

"Voleo bih da imamo više pobednika jer i ti zaslužuješ pobedu", rekao je Milan.

22:35 Deveta se predstavila Lena Stamenković pesmom "Holding out for a Hero", Bonnie Tyler

"Haljinica koja je tako romantična a pesma vrh. Bravo, Leno, bravo", rekla je Goca.

"Ovo je bilo spektakularno. Ovo je bilo rokerski u telu princeze. Devojčica sa loknicama koja žustro peva", rekla je Jelena.

"Leno, ja sam ljubomoran na tvoju umetnost koja izlazi iz tebe. Da sam ja u tim godinama imao toliku umetnost, gde bih završio. Ti si meni od samog početka to nešto što je rođeno u tebi. Imam osećaj da ništa nije uvežbano, naštimano, svaki ti je pokret takav", rekao je Hari.

22:12 Osmi se predstavio Nikola Milenković pesmom "Rolling in the Deep", Adele

"Očekivano dobro. To tvoje pevanje i nijansiranje je tvoja prednost. Odabrao si pravu pesmu. Navikao sam na tebe takvog i želim ti da prođeš u superfinale", rekao je Milan.

"Od početka takmičenja odaješ utisak skromnog dečaka koji ne voli puno da se hvali. Ali svaka ti čast, jedan dečak koji se uhvatio u koštac sa Adele je za svaku pohvalu. Kao i uvek, na visini zadatka si. Čestitam i da mi tvoja mama napravi tortu, čula sam da to radi", rekla je Goca.

"On je prestao da nas iznenađuje. Nema više onog sad si malo bolji, malo lošiji, ti si konstantno dobar. Čestitam ti na divnom nastupu", rekla je Leontina.

22:02 Sedma se predstavila Isidora Mitić pesmom "Who`s Loving You", Jackson 5

"Evo smejem se Gocinom komentaru "ona će nas uništiti", što jeste tako. Koja sila, koji talenat, koji glas, graniči se sa realnim. Ti si u stvari Dosije X, imaš faktor X", rekao jeMilan.

"Ti si pregenijalna. Previše si genijalna za ovo takmičenje, kod tebe je sve previše. Ne mislim da ti je to loše ali si zaista neverovatna", rekla je Goca.

"Bukvalno se nebo otvara kada ti pevaš. Samo se sklanjaju oblaci i vidimo neku iskru gore", rekla je Jelena.

21:50 Šesti se predstavio Jovan Aleksić pesmom "Uptown Funk", Mark Ronson ft Bruno Mars

"On je uspeo jednu stvar koju do sada nismo imali kod crnogorskih izvođača a to je da Crnogorac peva i đuska u isto vreme. Pozdrav za sve kolege iz Crne Gore", rekla je Goca.

"Ja nisam nešto verovala da ova pesma može tako da prezentuje pevača, ali on je sve. Jaoj koliko je on sve. Neverovatno. Ova želja koju imaš, da budeš na Evroviziji, završeno ti je to", rekla je Goca.

"Sjajno. Svaki put si takav. Imaš sigurno najuniverzalnije nastupe. Svašta dirneš, menjaš se, tvoji nastupi su na svetskom nivou. Ti nisi dete, čovek si pravi kako radiš", rekao je Hari.

21:35 Peti se predstavio David Radosavljević pesmom "Jesen u meni", Parni valjak

Davidu je danas rođendan te su mu svi na kraju nastupa otpevali rođendansku pesmu.

"Ti si dete koje ima kontinuitet. Genijalan si. Uvek si bio fantastičan i po meni zaslužuješ pobedu. Eto", rekla je Goca.

"Pre svega, srećan ti rođendan i da nam postaneš zvezda. ali nemoj još, pevaj do 18. ali tada postani zvezda. Ti imaš jednu magičnu boju glasa, i to je potrebno na ovim prostorima da bi stvarno bio zvezda. Takvu poruku i emociju imaš, to nije čuvena boja, svaka ti čast", rekao je Hari.

"Ti si jedan biser svog i celog našeg regiona. Potpuno si slobodan što je ono što mi se uvek najviše dopadalo kod tebe. Ti nemaš zamerku. Srećan ti rođendan, evo ja sam za tvoj rođendan poželela da se nađeš u superfinalu", rekla je Leontina dok mu je Milan poželeo da pobedi.

21:22 Četvrta se predstavila Valentina Mec pesmom "Knockin on Heavens Door", Gun`s N` Roses

"Iz tebe izbija tolika energija i toliko si jaka u nastupima da je za svako poštovanje", rekla je Goca.

"Ja gledam nju a sve vreme vidim duet tinejdž zvezda, Valentine Mac i Tamare Selimović. Ako može nekako, molim produkciju da nam je vrati", rekla je Leontina.

"Osim što si toliko lepa devojčica, ne može da ne pohvalimo koliko dobro pevaš i koliko imaš dobar glas. Imaš dobre adute da budeš prava regionalne zvezde. Čak i tvoje ime i prezime zvuči nekako svetski", rekla je Jelena.

"Sve si bolja i bolja, do kraja si došla kao strogi favorit. Oduševljavam se i tebi i svim učesnicima kako vladate niskim lagama jer je to pravim pevačima nekada ozbiljan problem", rekao je Hari.

21:11 Treći se predstavio Trajče Georgiev pesmom "If I Ain`t Got You", Alicia Keys

"Ekstra. Mrak si, maco. Beskrajno mi je drago što je Makedonija poslala ovakav talenat", rekla je Goca.

"Dok ti pevaš, osećaju se iskrice. Ti imaš zaista magiju i Božiji dar u glasu. Ne treba ništa mnogo da pričamo, predivan si", rekla je Jelena.

"On je kao neki nakit sa biserom. Bogatstvo, to je Trajče", rekla je Leontina.

21:01 Drugi se predstavio Igor Lazarević "Sve će to mila moja", Bjelog dugmeta

"Bravo Igore, bravo! Ovo je bilo fenomenalno, ali zaista. Čuje se ogroman napredak, tvoja muzikalnost je ogromna. Mnogo mi je drago da radiš na svom glasu", rekla je Jelena.

"Odabrao si jednu od mojih omiljenih pesama. Konačno si pukao onako kako čitav ovaj šou čekamo od tebe. Prijatno si me iznenadio. Voleo bih da imam takav nastup, i muzički i scenski", rekao je Milan.

20:52 Prvi se predstavio Pavle Vasiljević pesmom "Marina, Marina", Duška Jakšića

"Ja mislim da si ti najveće otkriće ovog takmičenja. Tvoje pevanje je toliko došlo ozbiljno da mi sada slušamo jednog ozbiljnog pevača sa čarobnom moću snalaženja", rekla je Leontina.

"Neverovatno koliko si sazreo u šou programu za ovih 10 meseci. Od deteta koje je bilo samo slatko, postao si pravi pevač. Pesmu koja toliko traje, otpevao si u svom načinu bez imalo straha", rekao je Hari.

"Pošto naša uloga ovde nije bitna, večeras neću mnogo da pričam jer su svi sjajni. Želim ti puno sreće i da budeš velika zvezda", rekla je Goca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track