LUDA GLAVA KRISTINE BEKVALAC: Dala detetu (7) da vozi automobil!
Foto: Damir Dervišagić

Skandalozna Kristina

LUDA GLAVA KRISTINE BEKVALAC: Dala detetu (7) da vozi automobil!

Stars -
Dizajnerka napravila ozbiljan prekršaj, zbog kog bi mogla da završi u zatvoru

Kristina Bekvalac, sestra Nataše Bekvalac, dala je sedmogodišnjoj ćerki Petri da vozi automobil. Dizajnerka je tako napravila ozbiljan saobraćajni prekršaj, zbog kog bi mogla da ode u zatvor na 30 dana.

Za volanom... Mala Petra
Za volanom... Mala Petra

Kristina, osim što je malom detetu dala volan u ruke, ona se time još i pohvalila na Instagramu. Petrinu vožnju po zemljanom putu ona je podelila s pratiocima na ovoj društvenoj mreži, ali kada smo je mi pozvali da nam prokomentariše svoj postupak, odmah je uklonila video-snimak, a nas ostavila bez odgovara. Istog momenta postavila je drugi video u kojem se ne vidi ko upravlja vozilom, već samo zec koji trči po putu.Inače, na snimku se jasno vidi da devojčica sama upravlja vozilom, a pretpostavlja se da je neko drži u krilu. Automobil se kreće sporednim, zemljanim putem, i to ne baš malom brzinom. Petra uzbuđeno pita da li ih neko prati i okreće se, a ženski glas je upozorava da gleda napred.

Pozvali smo profesora Saobraćajnog fakulteta u Beogradu Milana Vujanića, koji nam je objasnio da je Kristina Bekvalac napravila ozbiljan prekršaj.- Vozaču koji drži dete u krilu sledi kazna od 15.000 do 30.000 dinara ili kazna zatvora u trajanju do 30 dana. Inače, dete mlađe od 12 godina nikako ne sme da sedi napred, a ukoliko je to dopušteno, vozaču sledi šest kaznenih poena. Za ovaj prekršaj zbog kog ste me pozvali sledi i kazna zabrane upravljanja vozilom u trajanju od tri meseca - objašnjava profesor Milan Vujanić.

(A. S.)

KazneIZA REŠETAKA15.000 do 30.000 dinara30 dana zatvoraoduzimanje vozačke dozvole na tri mesecašest kaznenih poena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja