Najnovije vesti

VESNA SLABA NA DIREKTORA GRANDA: Pevačica napala Popovića!
Foto: Damir Dervisagić, Dragan Kadić

Sela mu u krilo

VESNA SLABA NA DIREKTORA GRANDA: Pevačica napala Popovića!

Stars
00:00h
Da Popović ima potpunu slobodu, uverili smo se nekoliko puta, a posledmnji kada smo uhvatili Vesnu Zmijanac, koja direktoru “Granda” sedi u krilu

Saša Popović je skoro 20 godina u srećnom braku sa Suzanom Jovanović, koja je do sada bezbroj puta isticala da nije ljubomorna supruga.

Da njen suprug ima potpunu slobodu, uverili smo se nekoliko puta, a posledmnji kada smo uhvatili Vesnu Zmijanac, koja direktoru “Granda” sedi u krilu.

Naime, pevačica je došla na snimanje emisije, a kako je morala da sačeka svoj red, prošetala je do bekstejdža, gde je sedeo Popović. Oni su se do sada bezbroj puta šalili, pa ga je jednom čak Zmijančeva poljubila i u usta. Tako se ovog puta pozdravila sa Sašom, sela mu u krilo, a onda su nekoliko minuta i proćaskali.

Direktor „Granda“ još jednom je dokazao da je neodoljiv za ženski rod. Inače, mnogi muškarci zavide Popoviću, a imaju i na čemu, jer je on svakodnevno okružen atraktivnim pevačicama.

Podsećanja radi, supruga medijskog maga rekla je nedavno da ona i Saša o svemu pričaju.

"Nisam nikada bila ljubomorna, na koleginice pogotovo. Iskreno, kada ga nijedna ne bi pogledala, onda bih se zabrinula. Sale je dobar sa svima, pevači i pevačice ga vole i ja nemam ništa protiv kada se šale međusobno", bila je iskrena Jovanovićeva.

(Alo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...