PRVA ZVEZDICA MARIJA SERDAR ZA KURIR: Tatu viđam samo 2 puta godišnje!
Foto: Dragan Kadić

Pinkova pobednica

PRVA ZVEZDICA MARIJA SERDAR ZA KURIR: Tatu viđam samo 2 puta godišnje!

Stars -
On je uz mene i kad nije tu i to mi mnogo znači. Kod nekog čoveka je pratio je moje učešće u ovom takmičenju. Svaki dan me zove po nekoliko puta

Marija Serdar (13) pobedu u „Pinkovim zvezdicama“ posvetila je majci Lani i ocu Milanu.Iako su je u superfinalu podržali najmiliji, njoj je najviše nedostajao tata, zbog kog je plakala u superfinalnoj noći. Ona je u razgovoru za Kurir otkrila da oca viđa samo dva puta godišnje jer on radi u Italiji.- Tata jednom u šest meseci dođe na nedelju dana da me obiđe i onda opet ode. On je uz mene i kad nije tu i to mi mnogo znači. Kod nekog čoveka je pratio je moje učešće u ovom takmičenju. Svaki dan me zove po nekoliko puta.Da li bi ti bilo lakše da je bio pored tebe kada su te proglasili pobednicom?- Naravno. Poslednji put sam ga videla pre pola godine. Navikla sam jer je oduvek radio u Italiji.Kakvi su ti dalji planovi?- Daću sve od sebe da uspem u pevanju, neću da zabušavam. Potrudiću se da ne zapostavljam školu i da i dalje imam dobre ocene.Da li je tačno da si odbila ponude za inostranu karijeru?- Nudili su mi svašta u inostranstvu. Želeli su da mi prave pesme. Otišla bih u Ameriku kada bih imala priliku za to, ali čast mi je da uspem i u Srbiji. Gde god da budem, biću srećna.Zašto si se hvatala za glavu kada je David ispao?- Bila sam sigurna da će on ući u top dva jer nenormalno dobro peva. David je tako mali, a ima ogroman glas.

Imaš li simpatiju?- Ma jok, mala sam da se zaljubljujem.Pričalo se da ti se sviđa Mateja i da te je on stalno zadirkivao zbog kilaže.- Mateju doživljam kao druga, a to što me ponekad zeza, to je normalno jer smo deca u pubertetu. Navikla sam, smršaću, pa me neće toliko zadirkivati.Smeta li ti što si najviše kritika dobijala zbog kilaže?- Ne. Malo sam smršala, ali treba još. Isplanirala sam dijetu i treninge. Mama i Milica Mitrović su mi pomogle u tome.

MučninaDAVIDU POZLILODavidu Radosavljeviću je pozlilo pred izlazak na binu. Od treme i vrućine njemu je pripalo muka, a prvi u pomoć su mu pritekli Željko i Milica Mitrović. I Davidova majka se uznemirila zbog toga.- Nije mu dobro, baš mu je loše. Preznojio se i povratio je u kupatilu. Moram biti sa njim da mu ne bude još gore - panično je izjavila Jelena Radosavljević.

U sitne sateŽURKA KOD MITROVIĆAPobednica Marija Serdar je sa nekim od superfinalista nakon proglašenja otišla na žurku kod vlasnika TV Pink Željka Mitrovića. S obzirom na to da se pevačica druži sa njegovim ćerkama, oni su svi u sitne sate nastavili da slave njenu pobedu.

Rastužile seDEVOJČICE PLAKALE ZBOG MATEJEFanovi Mateje Vukašinovića razočarali su se što nije osvojio prvo mesto. Kada je proglašeno da je zauzeo četvrto mesto u superfinalu, devojke su odjednom počele da plaču i vrište.- Nemoguće je da je ispao. On je trebao da pobedi zbog lepote. Nije zaslužio - vikale su zaljubljene tinejdžerke, koje su mu celo veče slale poljupce i obasipale ga ružama i pismima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track