JELENA SPREMNA DA OTKRIJE SVE: Ostavila sam državnog funkcionera!
Foto: Dragana Udovičić

Razočarana

JELENA SPREMNA DA OTKRIJE SVE: Ostavila sam državnog funkcionera!

Stars -
Kakav je to muškarac koji me mesecima nije video dok sam bila u Parovima i koji bi me ko zna kada video zbog novog rijalitija, a nije iskoristio priliku da bude sa mnom na moj rođendan, govori rediteljka

Rediteljka Jelena Golubović, koja je odmah nakon rijalitija “Parovi” prešla u šou program “Hotel Maldivi”, otkrila je da je okončala vezu sa misterioznim momkom o kojem je govorila mesecima i otkrila da je on visoki srpski funkcioner.

Razočarana u ljubav, rediteljka bi mogla iz osvete da otkrije ko je u pitanju i time ozbiljno poljulja državni vrh.

Političari koji su u strahu nakon izjave Nataše Šavije da ima snimljen svaki seks ponovo su u paranoji, pošto se očigledno Jelena zabavljala sa više njih.

"Raskinula sam sa dečkom sa kojim sam bila dugo zato što onaj dan kada su me pustili da izađem iz “Maldiva” kako bih proslavila rođendan nije došao da me vidi. Pravdao se kako mu smetaju paparaci koji stoje oko moje kuće, a on je ipak visoki državni funkcioner i to mu ne bi išlo u prilog. Kakav je to muškarac koji me mesecima nije video dok sam bila u “Parovima” i koji bi me ko zna kada video zbog novog rijalitija, a nije iskoristio priliku da bude sa mnom taj dan, koji sam uspela da dobijem i budem na slobodi. Ja bih zbog ljubavi ostavila posao i sve u životu. To znači da ja njemu nisam važna koliko on meni", priznala je Jelena, ali još uvek nije otkrila ime političara sa kojim se zabavljala.

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

S obzirom na to da je otkrila da je reč o visokom državnom funkcioneru, izbor je sužen na ministre i Vladine funkcionere. Ukoliko joj proradi ženska sujeta, možda do kraja rijalitija otkrije o kome je reč, pa će mu paparaci zbog kojih nije došao da je vidi presesti.Jelenina mama Svetlana za “Alo!” kaže da zna ko je bio ćerkin dečko, ali da isto tako ume da čuva tajnu.

"Sa Jelenom imam otvoren odnos i znam za sve njene ljubavi. Ukoliko ona nije htela da otkrije njegovo ime, zašto bih to ja radila?! Ne mešam se u njene izbore i to sa kim će biti i čime se taj bavi", kaže rediteljkina mama.

Rediteljka je nedavno otkrila kako se druži sa političarima te da su joj Velimir Ilić i Dragan Marković Palma drugovi sa kojima je nekoliko puta bila na večeri. Bez obzira što je tvrdila da je sa njima spremala neke poslovne projekte, gradonačelnik Jagodine je oštro demantovao da poznaje Jelenu, a kamoli da je sa njom razgovarao o bilo čemu. Sa druge strane, čelnik Nove Srbije nije želeo da govori na temu poznanstva sa Golubovićevom.

(alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja