BOSANČEV SIN ZAKUCAO SE U BANDERU: Lekari se bore da mu spasu nogu
Foto: Kurir Stiglo Na Mejl I Damir Dervišagić

Aleksandar Stojković udario u banderu

BOSANČEV SIN ZAKUCAO SE U BANDERU: Lekari se bore da mu spasu nogu

Stars -
Aleksandar Stojković crnim mercedesom udario u banderu i zadobio trostrkuki prelom butne kosti. Dragan Stojković prekinuo odmor i sa suprugom krenuo da poseti sina

Sin Dragana Stojkovića Bosanca Aleksandar (38) doživeo je juče ujutro oko 11 časova tešku saobraćajnu nesreću u Bosni.Kako Kurir ekskluzivno saznaje, on je svojim crnim „mercedesom“ beogradskih registarskih oznaka udario u banderu i zadobio teške povrede.Uzrok nije poznat- Sa mesta udesa Aleksandar je prebačen u Opštu bolnicu u Konjicu, ali kako je zadobio trostruki prelom butne kosti, zbog ozbiljnosti povreda premešten je u KC Univerziteta Sarajevo - otkriva izvor Kurira i dodaje:- Sve se desilo juče ujutru u centru Konjica. Još nije poznato da li je zaspao za volanom i kako je kao iskusan vozač od 38 godina udario u banderu. Na svu sreću, prolaznici koji su se tu zadesili nisu povređeni, a ni ostali učesnici u saobraćaju. Na automobilu je pričinjena velika materijalna šteta, a policija je odmah izvršila uviđaj. Pored toga što je polomio butnu kost, Aleksandar ima povredu glave, jer nije bio vezan. Ipak, zasad mu je samo noga u kritičnom stanju. Lekari su za nesreću odmah javili njegovom ocu Bosancu, koji je prekinuo odmor, na koji je otišao sa suprugom, i oboje su se odmah uputili u Sarajevo. Obavestili su i ćerku, koja je loše vesti o bratu teško podnela - zaključuje naš sagovornik.Kontaktirali smo s pevačicom, ali ona nije bila u stanju da govori za novine.Porodica potresena- Ne mogu da dajem izjave. Moj brat je imao udes i zaista mi nije do razgovora, razumite me - rekla je Aleksandra, koja je zvučala veoma potreseno.Njen otac Dragan bio je mnogo pribraniji.- Sve je u redu, malo se očešao o banderu. Nije ništa strašno, ima samo male ogrebotine - rekao je kratko Bosanac za Kurir.

Zabrinuti...  Dragan i  Aleksandra Džidža Stojković
Zabrinuti... Dragan i Aleksandra Džidža Stojković

Drugi udesALEKSANDAR POBEGAO S MESTA NESREĆESin uglednog kompozitora Bosanca i pre 15 godina je izazvao udes. Udario je u drugo vozilo na Novom Beogradu i navodno pobegao s lica mesta.Zbog toga ga je porodica, kako su pisali pojedini mediji, poslala u Ameriku, dok je njegov otac, kako tvrde upućeni, izbegavao da govori o sinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track