TOPALKO: Svojoj ćerki sam vrlo strog otac, sa Atinom Ferari nemam ništa
Foto: Printskrin TV Prva

Uživa sa porodicom

TOPALKO: Svojoj ćerki sam vrlo strog otac, sa Atinom Ferari nemam ništa

Stars -
Mislim da treba da bude strog tata zato što kada budem odrasla, pošto još nisam iako sam napunila 18 godina, biću dobra devojka, rekla je pevačeva ćerka

Milan Topalović Topalko na prvi pogled ne izgleda strog, ali od kako je njegova ćerka porasla i napunila 18 godina, pevač se identifikuje sa Nikolom Kojom iz kultnog filma "Mi nismo anđeli".

"Blago rečeno, podseća na scenu iz "Mi nismo anđeli". Jadni oni", rekla je Helena, pevačeva mezimica.

"Ja samo insistiram da to budu dobri momci, hvala Bogu do sada su bili. Sve ti dođe na isto. Od kada se oni rode ti se podrediš njima, ne spavaš kad su mali, ne spavaš kad porastu i tako u krug", govori ovaj po malo strog otac.

Međutim, njegovoj ćerki ne smeta toliko što je strog, već kako kaže, smatra da je to bolje za nju.

"Mislim da treba da bude strog tata zato što kada budem odrasla, pošto još nisam iako sam napunila 18 godina, biću dobra devojka".

Topalko sa suprugom i ćerkom... Foto: Dragan Kadić
Topalko sa suprugom i ćerkom... Foto: Dragan Kadić

Kada su u pitanju društvene mreže, Helena ima dosta pratioca ali Topalko i dalje ne razume svrhu toga i smatra da to treba da se ukine.

"Ja bih to ukinuo svima, počevši od nje pa nadalje. To me tako nervira da ne mogu opisati. Niti imam to, niti želim da imam", govori on.

Iako mnogi pevači gledaju da svoju decu kako tako ubace na estradu, Topalko to radi drugačije i svoju ćerku gleda da što više skloni od toga.

"Iz svog iskustva i uvek sam savetovao da gleda da uči neku dobru školu i radi nešto u životu. Estrada je katastofa."

Foto: Printskrin/TV Prva
Foto: Printskrin/TV Prva

Starleta Atina Ferari je mnogo puta govorila kako je u ljubavnoj vezi sa Topalkom, ali pevač sve to demantuje i potvrđuje da u njegovom braku sve super funkcioniše.

"Naša mama će u septembru verovatno da snimi pesmu. Namolili smo je da to treba, ona svakako radi kao pevač godinama, ali smatram da svakako treba da ima pesmu u svojoj karijeri. Možda bude i duet, pustio sam joj na volju", rekao je Milan u emisiji "Exkluziv" i najavio da se u septembru vraća na scenu sa novim singlom.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track