POBEDNIK PINKOVIH ZVEZDA IVAN KURTIĆ: S porodicom se selim u Beograd!

Nedostajala mu porodica

POBEDNIK PINKOVIH ZVEZDA IVAN KURTIĆ: S porodicom se selim u Beograd!

Stars -
Čitava porodica će doći sa mnom jer želim da budemo zajedno i da sa njima delim sreću. Sin Aleksa i ćerka Dijana će u Beogradu ići u školu kada dođe vreme

Pobednik “Pinkovih zvezda” Ivan Kurtić odlučio je da suprugu Aidu i decu peseli iz Niša u Beograd kako bi konačno bili svi na okupu, a on nastavio da gradi muzičku karijeru.

"Konačno sam u Nišu sa svojom porodicom i sumiramo utiske. Tek sada, kada se slegla pompa, shvatam da sam pobedio. Deca su ponosna na mene i to mi je najveća sreća, svesni su da će to promeniti naš život. Prijatelji i porodica mi svakodnevno govore da je pobedio najbolji, što mi dodatno stvara toplinu oko srca. Svi su mi mnogo nedostajali jer mesecima nisam bio kod kuće zbog takmičenja", ispričao je Ivan, koji će se zbog karijere preseliti u Beograd."Sada čekam na tekst i aranžman za dve pesme koje ću snimiti. Verujem da će biti gotove do septembra i da će biti u mom fazonu, koji mi najbolje leži. Čitava porodica će doći sa mnom jer želim da budemo zajedno i da sa njima delim sreću. Sin Aleksa i ćerka Dijana će u Beogradu ići u školu kada dođe vreme", rekao je Kurtić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track