(FOTO) Zgodna tela srpske estrade: Pevacice pokazale šta imaju!
Foto: Instagram

VRELINA PESKA

(FOTO) Zgodna tela srpske estrade: Pevacice pokazale šta imaju!

Stars -
Naporno vežbanje i dijete daju vidljiv rezultat, a domace zvezde izgledaju bolje nego ikada

Pevačice vole toplo vreme i sunčanje na plaži, pa se trude da preko godine vežbaju kako bi izgledale što bolje. Svojim vrelim telima mame poglede gde god da se pojave, a neke fotografije u bikinijima objavile su i na popularnoj društvenoj mreži Instagram.Neprestano nam dokazuju da su u top formi, a njihovu jaku volju moramo da pohvalimo. Odabrali smo fotografije tri najatraktivnije folk pevačice, pa uživajte u njima:

#SekaAleksic #afrika

A photo posted by Seka Aleksic (@seka_aleksic) on Jun 6, 2015 at 2:13pm PDT

1. Seka AleksićGolišave slike Seke Aleksić često obraduju obožavaoce na društvenim mrežama. Seka svaku sliku uredno i prokomentariše, a kako i ne bi, kad se ređaju isključivo pohvale.Pevačica ima građu "peščanog sata", a iako je godinama vodila bitku sa viškom kilograma, jakom voljom uspela je da se dotera u savršenu formu. Kod njenog vitkog tela najbitnije je to što je zadržala raskošne obline.

#RepublicaDominicana

A photo posted by Milica Todorovic (@cicamica022) on Apr 29, 2013 at 4:56pm PDT

2. Milica TodorovićOna je visoka plava "seks bomba" i san svakog muškarca u Srbiji. Napornim treninzima isklesala je svoje telo do savršenstva, pa izgleda bolje nego ikada.Zategnutim telom mami uzdahe gde god se pojavi.

A photo posted by @miaborisavljevic on Aug 28, 2014 at 3:02am PDT

3. Mia BorisavljevićEstradne zvezde se retko fotografišu bez šminke i odeće, a jos ređe objavljuju takve fotografije na svoje profile. Međutim, Mia Borisavljević ima čime da se pohvali, a njeni fanovi sa zadovoljstvom dočekaju svaku novu sliku."Žena zmaj" srpske estrade poznata je po čeličnoj volji jer ništa ne može da spreči njen svakodnevni odlazak u teretanu. Ako se sećate, u jednom od svojih spotova, pevačica se usudila da prošeta potpuno gola i svima se dopalo to što su videli.

Ovaj tekst je preuzet sa portala Stil

Pogledajte još na portalu Stil: Istina o prokletoj Jerini: Da li je unesrecila Srbiju i svoju porodicu?Majka sultanija (71), najlepša Turkinja: Život usamljene, ali mocne žene! (FOTO)Ubijaju muškost, prave od njih slabice: 5 pogubnih navika žena!Namažite med i cimet na hleb i jedite svaki dan: Evo zašto!Cicije u duši, ne daju ni dinar: Najgori horoskopski znak!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track