LEPA BRENA ZA NOVI STORY: Pobedila sam strah od bolesti

Ekskluzivno

LEPA BRENA ZA NOVI STORY: Pobedila sam strah od bolesti

Stars -
Tek sada sam spokojna, mirna i zadovoljna

U trenutku kada se sprema za početak promocije novog singla Ljubav nova, legendarna pevačica Lepa Brena prvi put priča za Story, o operaciji ruke koju je imala pre šest meseci, snazi volje pomoću koje je savladala najteže trenutke, najlepšem poklonu od supruga i otvorenosti koju gaji sa sinovima.

Uz novi Story svi čitaoci dobijaju na poklon osvežavajuće, niskokalorično, bezalkoholnopiće Sensation! Magazin plus poklon piće za samo 100 dinara!Story: Iskustvo je često dodatno oružje u prevazilaženju strahova i nastojanju da neki ožiljci bar malo izblede. Uspevate li u tome? - Svi mi generacijski nosimo gen straha i opreza. Mene najbolje opisuje izreka po kojoj me je ojačalo ono što me nije ubilo. Pobedila sam mnoge strahove, ali čovekipak nije kompjuter da se isključi kad treba. Dosta toga ostavlja stravične posledice na zdravlje, ali pokušavam da iz svega lošeg izvučem neku pouku. Ostvarila sam mnogo svojih snova i ostavila ozbiljan trag, na šta sam ponosna.

Ne mogu da kažem kako sam sada ushićena žena koja u ovim godinama treba da ide blesavo nasmejana baš kao da je na nekim lakim drogama, ali u dušisam vrlo spokojna, mirna i zadovoljna. Sve ide svojim tokom, zdravlje je najvažnije, a sreća je i to što smo Boban i ja ispunjeni na svim poljima jer bismo, da je drugačije, teško mogli da funkcionišemo.Ostatak intervjua pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od petka 10. jula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja