U BEKSTVU: Miki beži od policije, ima već 30 prijava!
Foto: Dr

Poznati pčelar se posle tuče krije od zakona

U BEKSTVU: Miki beži od policije, ima već 30 prijava!

Stars -
Zreo za robiju: Meštani Kupinova poručuju da je rijaliti zvezda obrukao rodni kraj i da mu je mesto u zatvoru

Miki Ðuričić, koji je preksinoć pretukao Ivana Gavrilovića u živom programu rijalitija „Maldivi“, beži od policije.Kako navode meštani Kupinova, pčelar se krije zbog prijava koje su prouzrokovale brojne tuče, a situacija je kulminirala njegovim poslednjim incidentom, koji se preksinoć dogodio pred TV kamerama.

Fajt u „Maldivima“...  Miki pesnicom udario Ivana
Fajt u „Maldivima“... Miki pesnicom udario Ivana

Nigde nikogEkipa Kurira tražila je juče Mikija u njegovoj porodičnoj kući, gde ga je odmah nakon izbacivanja dovezla ekipa televizije Hepi, ali smo tamo zatekli samo njegovu bolesnu majku i kuma, koji nije dozvoljavao da se uđe. Mikijev otac je, kako kum trvdi, takođe pobegao u šumu.S druge strane, prve komšije Mikija Ðuričića požalile su se na incidentnog suseda.- Miki je i ranije pravio probleme. On je dobar čovek, ali ima kratak fitilj. Niko ga u selu ne voli. Više ima ljudi koji ga mrze nego onih koji ga vole. Ranije se tukao s kim god je stigao i gde god je mogao. Ima više od 30 prijava u policiji, polomio je čak i kafić posle svađe sa prijateljima, ali je na kraju sve to i platio. Mnogo je agresivan, ako mu kažeš nešto, odmah se iznervira. Mislim da su za sve to krive droga i kocka - priča Marko Jovanović, Mikijev drug, i nastavlja:- Njega su prijatelji iz Beograda uvukli prvo u kocku, a kasnije i u drogu kad je osvojio pare iz Velikog brata. Obrukao nas je sve. Prema meni nije bio loš nikad, uvek je bio korektan, čak mi je dao i 2.000 dinara kad su mu isplatili pare za učešće u rijalitiju. Nikad se pred nama nije drogirao, ali pričao je o tome kako je dobar osećaj kad uzmeš neki opijat. Ne voli alkohol, ali zato bez kocke ne može, to mu je najveći porok - iskren je Marko, koji kaže da je prijatelja video pred ulazak u rijaliti kako se vozika motorom po selu.Sestra ima svoj životPokušali smo da razgovaramo i sa Mikijevom starijom sestrom Majom, ali je njoj bilo veoma neprijatno:- Ja imam svoj život, ne uvlačite me u te priče. Nemam komentar ni za Mikija, ni za bilo šta drugo - kratko je rekla Maja.Inače, Ðuričić je prošle godine imao incident i s policajcem, kada je nakon verbalnog sukoba fizički nasrnuo i na njega jer ga je zaustavio dok je vozio bez dozvole.

Tužilaštvo reagovaloPOLICIJA JURI NASILNIKATužilaštvo je naložilo policiji da prikupi sve dokaze o incidentu i da sasluša aktere tuče Mikija Ðuričića i Ivana Gavrilovića. Potrebno je da se obezbedi medicinska dokumentacija i snimak događaja, a kada se dobiju podaci, odlučiće se da li će protiv pčelara iz Kupinova biti podneta krivična prijava.

Ivan se oglasio posle tučeMIKI JE BOLESTAN ČOVEK!Ivan Gavrilović tvrdi da je Miki Ðuričić bolestan jer ga je pesnicama udarao po glavi i licu. Denser nije želeo da priča o batinama jer želi da što pre zaboravi na to.- On je želeo da pokvari ovaj šou, ali nije uspeo. Očigledno da je bolestan čovek - rekao je denser i zahvalio svim učesnicima, koji su odmah reagovali i odvukli Mikija od njega.

Odmah se pokajaoBUDALA SAM ŠTO SAM UDARIO IVANAKako saznajemo od izvora bliskog produkciji, u kolima dok su ga vozili u Kupinovo, Miki je prvo ćutao, da bi se kasnije obratio vozaču i priznao da mu je žao što je nasilnički postupio prema Ivanu.- Pogrešio sam. Stvarno sam budala, nije trebalo da udarim dečka - rekao je Ðuričić, koji je istu rečenicu ponovio dva puta.

Nije mu prvi putNA KOGA SE ĐURIČIĆ SVE ZALETAOMiki Ðuričić je i u rijalitiju „Farma“ nasrnuo pesnicama na di-džeja Marka Vanilu, ali mu je ovaj to javno oprostio. Međutim, kada je saznao za njegov novi incident, poručio je da je pčelaru mesto u zatvoru, a ne u rijalitiju. Takođe, gađao je Jelenu Golubović ciglom nekoliko dana nakon što je udario Marka. Pčelar je tada kukao da mu se ide kući, pa je prvo naleteo na rediteljku, na kojoj je iskalio sav bes. Ðuričić je i u rijalitiju „Veliki brat“ pretio Draganu Marinkoviću Maci da će ga prebiti čim izađu. On je često sa glumcem dolazio u sukob i govorio mu da je zaslužio batine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track