POBEGAO U ŠVAJCARSKU: Čokanu prete zbog Cuce!
Foto: Dami

Ljubavnik Ivone Negovanović

POBEGAO U ŠVAJCARSKU: Čokanu prete zbog Cuce!

Stars -
Presela mu ljubav: Muzičar se tajno viđa sa učesnicom „Maldiva“, a zbog selfija koji je s njom nedavno napravio u Beču dobija uznemirujuće pozive s nepoznatih brojeva

Nova učesnica „Maldiva“ Ivona Negovanović Cuca, koja je pre četiri dana ušla u šou na TV Hepi, napolju je opet ostavila pravu sapunicu.Naime, nakon što se u aprilu pisalo da se ponovo viđa sa Šabanom Šaulićem, i Kurirov izvor je potvrdio da se s kraljem narodne muzike mlada pevačica viđala i neposredno pred ulazak u rijaliti.Pored toga, došli smo u posed njene SMS prepiske i s Radetom Čokanom, koja je zabeležena prošle nedelje. Navodno, njemu zbog kontakta sa Cucom često stižu pretnje telefonom, nakon što se nedavno slikao s njom u Beču.- Cuca igra dvostruku igru, a voli da bude sa oženjenim ljudima. Sa Šabanom se viđa sve vreme, ali se sada opreznije skriva. On ju je uslovio da više ne sme da ga spominje ako misli da i dalje budu u ljubavi. Međutim, meštani Krčedina je ipak opaze kad dolazi, pa su je tako videli i nešto pre odlaska u novi rijaliti. Sve to vreme se dopisivala i sa Čokanom, a kad je pevala u Beču, tamo se tajno susrela s njim, što je Šaban saznao od svog prijatelja Ćazima Osmanija. Od tada muzičaru stižu pretnje. Zovu ga s nepoznatih brojeva telefona i govore mu da pazi kuda se kreće i da će mu zapaliti auto. Pošto je stvar postajala sve ozbiljnija, Čokan se sklonio kod prijatelja, srpskog biznismena, koji ima stan u Švajcarskoj, a što je najgore, sve ovo je saznala i Radetova supruga Zlata, pošto su i njoj pretili. Ona je mužu skrenula pažnju da će se razvesti ako nastavi da se čuje sa Cucom. Uprkos svemu, on je nije poslušao, nego je nastavio da se dopisuje sa Ivonom - otkriva naš sagovornik.

Iz SMS prepiske se vidi da se Rade opire, ali i da usled Cucine navalentnosti na kraju popusti i ne može da joj odoli.- Ja ću te uvek voleti dok sam živa, slave mi moje. Klela sam se u crkvi pred Bogom iz srca iskreno i tako će i ostati dok sam živa. Laku noć, izvini ako sam te uznemirila - piše mlada pevačica i nastavlja da potpiruje vatru:- Je. em ti sve, samo mi tvoj miris i koža tvoja u nosu. Samo tebe osećam, smrdo moj. Da si mi tu, pa da spavamo zajedno, da se ljuljuškamo, odmah bi zaspala i onaj tvoj lepi miris, uf, joj! Zaspala bih ko beba - na šta joj on odgovara:- Pusti to sad, kako si ti?Iako je Čokan pokušao da je iskulira, ona je bila uporna:- Samo da te još jednom pomirišem, pa neka umrem. Gušim se. Ma, neću da ti smetam, uživaj!Pozvali smo muzičara za komentar.- Ja s Cucom nisam u vezi. Tačno je da mi piše poruke iz Srbije i istina je da su mi pretili, ali ne znam ko. Sad sam u Švajcarskoj i ona je prošlost za mene - poručio je autor emisije „Džipsi end frends“ za Kurir.

Šaban kao pecarošNI SVOM PSU NE PRETIM!Šaban Šaulić se na sve samo slatko nasmejao. - Evo, sad mi je zbog vas izmakao smuđ! Na pecanju sam, nemam nikakve veze s tim. Znam da je Rade muzikant koji solidno svira, ali ja ni svom psu ne pretim, a kamoli njemu. Ne poznajem mafijaše, to su gluposti, verujte mi. Ja Čokana nisam video pet godina, ne znam ništa o njemu, nemam komentara za Cucu i njega, ne zovite me zbog toga - poručuje Šaulić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track