TIJANA AJFON TVRDI DA JE NAPADNUTA NA SPLAVU: Bulatova žena me progoni!
Foto: Zorana Jevtić

Sukob

TIJANA AJFON TVRDI DA JE NAPADNUTA NA SPLAVU: Bulatova žena me progoni!

Stars -
Tijana i Marija su se u petak uveče srele u toaletu jednog prestoničkog splava, kada je pevačeva supruga prišla rijaliti zvezdi i nakon predstavljanja joj tražila da se slikaju, a kasnije se veče pretvorilo u pakao

Starleta Tijana Ajfon otkrila je celoj Srbiji da je imala dugogodišnju vezu sa pevačem Markom Bulatom, kao i da je ne zanima što se oženio, i da je to neće sprečiti da ponovo ima seks sa njim.

Pre dva dana je, međutim, došla u situaciju da se po prvi put u životu sretne sa Marijom Bulat. Naime, njih dve su se u petak uveče srele u toaletu jednog prestoničkog splava, kada je pevačeva supruga prišla rijaliti zvezdi i nakon predstavljanja joj tražila da se slikaju, a kasnije se veče pretvorilo u pakao.

"Cela situacija bila je vrlo zanimljiva. Na istom splavu su se našle Tijana i Marija i celu noć su se odmeravale i pokušavale da se ne sretnu. Ali, igrom slučaja naletele su jedna na drugu u toaletu. Marija je prišla Tijani i nakon predstavljanja je zamolila da se slikaju, što je Tijana prihvatila", priča naš izvor koji se našao na licu mesta i nastavlja:

"Nakon selfija, Marija je počela da napada Tijanu zašto je u rijalitiju “Parovi” spominjala njenog muža i kako ima smelosti da izjavi da će ponovo sa njim voditi ljubav. Ajfonka je u prvi mah bila zbunjena, dok je Bulatova žena gorela od ljubomore. Međutim, kada je Tijana shvatila da je u toaletu splava napravljen cirkus i da ih svi gledaju, zamolila je Mariju da je pozove sutradan ako ima neki problem jer nije ni mesto ni vreme da pričaju o tim stvarima", završava naš izvor.

Pozvali smo starletu da iz prve ruke čujemo utiske upoznavanja, koja je ispričala kako je žena bivšeg momka napala.

"Normalno sam izašla sa društvom u noćni provod i ni u jednom trenutku nisam očekivala da će me ta žena napasti iz čista mira. Prvo je htela da se slikamo, što sam i uradila. Ispala sam ljubazna, da bi ona kasnije počela da me proziva za moje izjave u medijima. Jedno je očigledno, ništa što sam rekla nije bilo lažno. A to što Bulat ne može njoj da objasni, to je već njihov problem. Ono što je važno jeste da gospođa prestane da me progoni", objasnila je Tijana.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja