PEVA I IGRA ZA 5: Biljana Sulimanović oduševila, ali ostala bez pobede u Grandu!
Foto: Prinrskrin

Fantastičan glas

PEVA I IGRA ZA 5: Biljana Sulimanović oduševila, ali ostala bez pobede u Grandu!

Stars -
Među osam najboljih pored šest mladića našle su se i dve Biljane, koje nisu imale šanse da uđu u četiri najbolje Zvezde Granda

Biljana Sulimanović Biba iz Jakova našla se među 12 veličanstvenih Zvezda Granda. Mlada pevačica je svojim fenomenalnim glasom u superfinalu uspela da uđe među 8 najboljih, ali to nije bilo dovoljno da pobedi na ovom muzičkom šou. Četiri muškarca su izbacila devojku, koja nikako ne može biti nezadovoljna kako se predstavila na ovom velikom muzičkom programu. Kao superfinalistkinja dobiće pesmu od Grand produkcije, koja će se naći na zajedničkom CD.

Biba je već četiri godine prvakinja izvorne muzike u Srbiji, a prvi put se publici Zvezda Granda predstavila pesmom Hanke Paldum "Mojoj majci" i to u kosovskom stilu.

"Ovo je kosovsko pojenje, a pesma nije iz Kosova. Ti bi odmah mogla da ideš na akedemiju", poručio joj je Bosanac.

Tokom takmičenja nailazila je na veoma teške duele. Jedan od najtežih duela svakako joj je bio duel sa Bliznakinjama, koje su važile za jedne od favorita.

Biljana je pokazala da je verna i da neguje srpsku tradiciju pa se na scenu Zvezde Granda pojavila u narodnoj nošnji.

Budući da je navikla da pobeđuje, Sulimajnovićeva je pred finale rekla da će, ako pobedi u Zvezdama Granda, možda sledeći korak biti Evrovizija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja