BIVŠA LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA: Ne možeš se sakriti, moraćeš priznati sina Devina!
Foto: Stars Dobio Slike Od Marije Antonović

Neće odustati od DNK testa

BIVŠA LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA: Ne možeš se sakriti, moraćeš priznati sina Devina!

Stars -
Gde god da pobegne ne može da se sakrije jer uvek u Beogradu možemo negde da ga nađemo, rekla je Mirijana Antonović

Marijana Antonijević, koja sa Miroslavom Ilićem ima vanbračnog sina Devina, rekla je da pevač ima pogrešnog savetnika pored sebe, suprugu Gordanu Ilić, koja ga je odgovorila da uradi DNK analizu i time dokaže da je on zapravo otac.

Naime, Mirijana koja živi sa sinom Devinom u Njujorku, u Americi, odlučila je da ne dopusti da slavuj iz Mrčajevaca izbegne DNK test i tako narodu pokaže da je Davin zaista njegov sin.

"To što Miroslav pokušava da pobegne od DNK analize je suviše smešno. Mi ne planiramo da dolazimo tokom leta u Srbiju jer smo taj put odložili do kraja godine. Gde god da pobegne ne može da se sakrije jer uvek u Beogradu možemo negde da se sakrije. Može da se krije gde god želi, ali ne može da pobegne od sebe. Do sada sam mislila da će Miroslav doći sebi. Svaki put sam pokušavala da nađem opravdanje za njegove postupke, međutim više neću jer me je povredio kada je rekao da ne želi da upozna svoga sina. Oni su se dogovorili telefonom da se nađu, ali je Gordana zapretila Miroslavu i on nije došao", ispričala je Mirijana, koja je dodala da smatra je Devinu potreban Miroslav kao otac.

Mirosav sa suprugom Gordanom Foto: Damir Dervišagić
Mirosav sa suprugom Gordanom Foto: Damir Dervišagić

Ona takođe ističe da je njena i Miroslavova veza bila puna ljubavi i da ju je vidio u Mrčajevce, gde se nisu krili.

"Mi smo javno živeli zajedno, Čak me je vozio u Mrčajevce. Nisam želela bilo šta silom da mu tražim. Nikakve pare. Ako Miroslav sam nije osećao moralnu obavezu, nisam želela da ga forsiram. Moram da priznam da me je malo bolelo kada sam pročitala da je Miroslav zetu poklonio sad od 15.000 dolara i time se ponosio i hvalio, a sa druge strane, rođenom detetu u životu jabuku nije kupio", rekla je Mirijana.

Podsetimo, Miroslav Ilić organizovao se sa suprugom Gordanom da skoro celo leto ne bude u Beogradu kako bi izbegao mogući susret s vanbračnim sinom Devinom Antonovićem i njegovom majkom Mirjanom.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track