KURIR TV SLAVLJE POSLE FINALA: Zvezde Granda skromno proslavile kraj takmičenja
Foto: Dragana Udovičić

Kurir na afterpartiju

KURIR TV SLAVLJE POSLE FINALA: Zvezde Granda skromno proslavile kraj takmičenja

Stars -
Mladi pevači u holu hotela nazdravljali sokovima, vodom i energetskim pićima i mezili grickalice - čips, smoki i kikiriki

Nakon završetka takmičenja „Zvezde Granda“, koje se prvi put održalo u susednoj Makedoniji, u dvorani „Boris Trajkovski“ u Skoplju, organizovan je afterparti u obližnjem hotelu.Jedanaest superfinalista u društvu pobednika Harisa Berkovića nazdravljalo je uz sokove, energetska pića i vodu, a umesto izobilne trpeze, na meniju im se našlo skromno posluženje - čips, smoki i kikiriki.Učesnici superfinala odlučili su da ne luduju već prve večeri po stupanju na estradu. Moguće je da su bili i umorni posle višečasovnih priprema i pevanja na sceni, pa će tek po povratku u Beograd napraviti pravu žurku. Nova grupa „Zvezda Granda“, koju čine Biljana Sulimanović, Harun Mehmedagić, Naida Bešlagić, Alen Hasanović, Marina Stankić, Haris Berković, Tamara Dragić, Semir Jahić, Biljana Marković, Belma Karšić, Filip Božinovski i Sead Hodžić, uskoro će snimiti zajednički album. Nadamo se da će ovako smerni ostati i kad ih stigne popularnost i da im slava neće udariti u glavu.

DramaPOPOVIĆ SE ZAGLAVIO U LIFTUSaša Popović, koji uvek sve drži pod kontrolom, napokon je odahnuo pošto je još jednu generaciju „Zvezda Granda“ doveo do finala, u kojem je proglašen pobednik. On je u više navrata dolazio i odlazio, pa je na kraju krenuo u svoj apartman, ali nije mu se baš dalo da se tako lako popne na svoj sprat. Liftom se prvo vozao gore-dole, dok se nije zaglavio. Kad su posle drame od nekoliko minuta jedva uspeli da evakuišu direktora „Granda“, on je iz lifta izašao bled kao krpa, a zatim je otrčao uz stepenice do sobe kao da ga neko juri.

Opuštenicija... Brena i Šaban
Opuštenicija... Brena i Šaban

Poročan žiriŠABAN CIRKA PIVO, BRENA NE ISPUŠTA CIGARETUZa razliku od takmičara, koji su bili isuviše fini tokom slavlja, žiri je sebi nakon uspešno obavljenog posla baš dao oduška. Šaban Šaulić i Lepa Brena odmah su se dohvatili pića i cigareta, pa kralj narodne muzike nije ispuštao pivo iz ruku, a gazdarica „Granda“ cigaretu.Šaban je, inače, zbog lošeg zdravlja i preporuke lekara skoro potpuno izbacio alkohol, ali nije odoleo da se ovom prilikom ne osveži hladnim pićem.Isto tako, Brena već izvesno vreme ne puši, ali ipak u specijalnim prilikama, kao što je ova, ne može da ne zapali. Pored toga, nazdravljala je belim vinom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja