RUŽICA VELJKOVIĆ JOŠ U ŠOKU: Filip me je varao sa dečkom!
Foto: Damir Dervišagić

Otkrila razlog raskida

RUŽICA VELJKOVIĆ JOŠ U ŠOKU: Filip me je varao sa dečkom!

Stars -
Kada sam videla da se muva s tim dečkom, pokupila sam stvari i otišla iz stana gde smo živeli zajedno, otvorila je dušu bivša modelsica

Ružica Veljković i Filip Đukuć započeli su romansu u rijaliti programi Parovi, a nedugo nakon izlaska su raskinuli. Iako je Ružica na društvenim mrežama obavestila svoje fanove da su raskinuli jer se nisu čuli dva dana, Veljkovićeva je otkrila da je pravi razlog u stvari to što ju je varao i to sa muškarcem.

"Pošto je stalno krio telefon od mene i nije hteo da mi kaže s kim se dopisuje, a moj telefon je uvek otvoren i sve je mogao da vidi kad god je poželeo, to me je navelo da posumnjam da me možda vara. Pošto mi nikada ne govori gde ide, s kim i šta radi, pre dva dana sam uzela njegov mobilni i počela da gledam s kim se dopisuje. Tada sam pronašla da je razmenjivao poruke eksplicitnog syadržaja sa nepoznatim momkom. Šokirala sam se kada sam videla sve to i u prvi mah nisam mogla da poverujem. Kada sam videla da se muva s tim dečkom, pokupila sam stvari i otišla iz stana gde smo živeli zajedno", ispričala je Veljkovićeva, koja je istakla da nije reč o markentingu i da je Filipa istinski volela.

Filip se nije javljao na telefon kako bi odgovorio na Ružičine optužbe.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track