SKANDAL SA STARELTOM GA KOŠTA 8.000 €: Evo kako se Lečić vadi kod žene zbog Atine Ferari!
Foto: Damir Dervišagić, Printskrin/Parovi.org

Odrešio kesu

SKANDAL SA STARELTOM GA KOŠTA 8.000 €: Evo kako se Lečić vadi kod žene zbog Atine Ferari!

Stars -
Da bi sačuvao brak sa voditeljkom Ninom Radulović Lečić (29), glumac je rešio da je iznenadi odmorom daleko od Srbije, na koji je poveo i sina Lava, ali i taštu Goricu

Branislav Lečić (59) i dalje se iskupljuje pošto je u javnosti osvanula fotografija na kojoj mu vašarska plesačica Atina Ferari (22) sedi u krilu.Da bi sačuvao brak sa voditeljkom Ninom Radulović Lečić (29), glumac je rešio da je iznenadi odmorom daleko od Srbije, na koji je poveo i sina Lava, ali i taštu Goricu!

On je odrešio kesu - odlučio se za odmor u jednom luksuznom hotelu u Antaliji, u kome aranžman od dve nedelje za jednu osobu košta skoro 2.000 evra, te je za letovanje za njih četvoro ukupno izdvojio skoro 8.000 evra.

Nina je pred put u Tursku priznala da je teško podnela to što joj je suprug bio u društvu ozloglašene starlete.

"Dotična gospođica me uopšte ne zanima", rekla nam je voditeljka, koja se na Fejsbuku pohvalila putovanjem tako što je fotografisala sve pasoše na gomili.

"Ode Bajazit u Tursku nazad", napisao je na svom profilu aludirajući na ulogu koju je tumačio u filmu „Boj na Kosovu“.

Leka se nije javljao na telefon, ali zato jeste Atina, uvređena što je glumac rekao da je čak ne poznaje: "Ninu ne poznajem, niti me zanima šta ona priča"!

"A koliko dobro poznajem i šta znam o Leki - ne bih da pričam, jer njemu očigledno ne prija da ga povezuju sa osobom sklonom skandalima kao što sam ja. Njegov odbrambeni mehanizam ga navodi da kaže da se ne poznajemo i to je sasvim u redu. Neka ostane na tome", rekla je starleta.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track