DUŠICA JEVĐENOVIĆ ULOVILA TIGRA: Savetnica u Vladi Srbije smuvala biznismena!

Ponovo zaljubljena

DUŠICA JEVĐENOVIĆ ULOVILA TIGRA: Savetnica u Vladi Srbije smuvala biznismena!

Stars -
Manekenka koja je uzdrmala vrh države viđena kako razmenjuje nežnosti s Dejanom Popovićem

Dušica Jevđenović (23), savetnica u Vladi koja je uzdrmala državni vrh Srbije, ne prestaje da intrigira javnost.Kako Kurir saznaje, manekenka se pri povratku iz luksuznog letovališta, gde ju je zbog afere zbog koje su političari počeli da se tresu sklonio otac njenog sina Filipa (4), smuvala s biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom (42).Čuvalo ih obezbeđenjeJevđenovićeva i Popović su prošle nedelje viđeni u jednom restoranu.- Dušica se iz inostranstva vratila prošle nedelje, ali su je juče sklonili na drugu destinaciju. Dok je bila tu, videla se s Tigrom u jednom restoranu - priča naš izvor i nastavlja:- Biznismen je rasporedio svoje obezbeđenje tako da niko osim konobara nije mogao da im priđe. Tokom večere, koja je trajala više od četiri sata, pili su šampanjac koji sadrži grumenčiće zlata, a koji je za tu priliku stigao iz Francuske. Celo veče su se smejali i zaljubljeno gledali - završava naš sagovornik.Pozvali smo Jevđenovićkinu saradnicu Slađanu Pantić, koja još uvek nije želela da otkrije koji je političar otac njenog sina, ali je potvrdila da je Dušica zaljubljena.- Emotivno je ispunjena, a doći će vreme kad ćete dobiti i ostale detalje iz njenog života - poručila je Pantićeva.Popović, koji je u Grčkoj, nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Smuvao devojku o kojoj se najviše priča... Dejan Popović Tigar
Smuvao devojku o kojoj se najviše priča... Dejan Popović Tigar

Diplomatski pasošPodsetimo, javnost je saznala za Jevđenovićevu nakon što je došla u sukob s policajcima koji su privodili njenog brata. Ona ih je poprskala suzavcem, a onda je mahala diplomatskim pasošem. Ovu ispravu izdao joj je 2013. Ivan Mrkić, sadašnji savetnik predsednika Srbije Tomislava Nikolića. Jevđenovićeva tvrdi da joj je upravo predsednik Srbije sredio ispravu, koja joj obezbeđuje imunitet i u inostranstvu. Preko saradnice Slađane Pantić otkrila je i da je štiti moćan muškarac iz sveta politike.

ZavodnikTIGAR VOLI POZNATE ŽENETigar je bio u dugoj vezi sa bivšom misicom Tijanom Stajšić. Posle nje izvesno vreme proveo je s Anastasijom Buđić, članicom grupe Models, a onda i sa Snežanom Dakić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track