SLAVUJ IZ MRČAJEVACA DODIKU PEVAO 2 DANA Miroslav Ilić: Bilo je fenomenalno, Mile je pravi domaćin!

Uživao i kao gost i kao pevač

SLAVUJ IZ MRČAJEVACA DODIKU PEVAO 2 DANA Miroslav Ilić: Bilo je fenomenalno, Mile je pravi domaćin!

Stars -
Ilić je u pratnji harmonikaša Miše Mijatovića i lokalnog orkestra po želji mladenaca zapevao „Naljutićeš me ti“ i „Božanstvena ženo“

Kako je veselje povodom ženidbe Dodikovog sina Igora i Beograđanke Ivane Pešukić, u Bakincima nadomak Laktaša na imanju predsednika Republike Srpske, nastavljeno i u nedelju, goste je i dan posle zabavljao Slavuj iz Mrčajevaca.

On je u pratnji harmonikaša Miše Mijatovića i lokalnog orkestra po želji mladenaca zapevao „Naljutićeš me ti“ i „Božanstvena ženo“, a fotografiju sa domaćinom veselja i prvim čovekom Srpske objavio je na svom Fejsbuk profilu.

"Kod Dodika na svadbi je bilo fenomenalno. Mile je još jednom pokazao da je pravi domaćin. Svi smo uživali. Prvog dana sam bio gost, a drugog dana su me angažovali kao pevača", rekao je Miroslav.

Podsetimo, naslednik prvog čoveka Srpske Igor i njegova izabranica, Beograđanka Ivana, sudbonosno „da“ su izgovorili u subotu ispod belog šatora koji je bio postavljen na porodičnom imanju nadomak Banjaluke. Svečanom činu prisustvovalo je više od 500 zvanica. Među gostima je bila i Ceca Ražnatović, koja se latila mikrofona, a za sjajnu atmosferu bio je zadužen Alegro bend, kao i Aco Pejović.

(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track