ČOKAN TRAŽI ZAŠTITU POLICIJE: Cuca mi je pretila ubistvom!
Foto: Viber Tamara I Dragana Udovičić

Pobegao od pevačice

ČOKAN TRAŽI ZAŠTITU POLICIJE: Cuca mi je pretila ubistvom!

Stars -
Bivši dečko Ivone Negovanović kaže da ga je danima proganjala, ali da ju je prijavio nadležnima tek kad mu je ugrozila život

Ivona Negovanović Cuca u rijaliti „Maldivi“ pobegla je od policije, kojoj je trebalo da se javi zbog prijave koju je protiv nje podneo njen bivši ljubavnik, muzičar Rade Čokan, saznaje Kurir Stars. Ona se do sada nijednom nije pojavila na saslušanju pred nadležnim organima.- Cuca je u vezu s Čokanom ušla posle raskida sa Šabanom. Bila je zaljubljena u njega, ali kad ju je ostavio i vratio se ženi, poludela je. Danima ga je proganjala. Uznemiravala je i njega i njegovu suprugu Zlatu. Dolazila je kod njega u Mladenovac, čak je i stan iznajmila odmah do njegovog. I policija je reagovala po Čokanovoj prijavi kad mu je napravila scenu ispred njegovog studija u Beogradu, u naselju Braće Jerković. Tada je galamila, lupala mu na vrata i budila komšiluk - priča njihov zajednički prijatelj.

Čokan: Muka mi je više od Cuce. Ona je  psihopata i kleptoman
Čokan: Muka mi je više od Cuce. Ona je psihopata i kleptoman

- Policija je došla i oterala je. Znam da je trebalo sutradan da ode da da izjavu, ali se nije pojavila. Pisala mi je pre nego što je otišla u „Maldive“. Kuka i moli me da joj se vratim. Neće uspeti da me ubedi, ja imam svoj život. Pišem pesme i sviram svadbe po celom svetu, a ona će da juri od rijalitija do rijalitija. Samo neka tamo i ostane - iskren je muzičar, koji kaže da se spasao otkako je Cuca u rijalitiju.

 Zlata uspela da sačuva muža
Zlata uspela da sačuva muža

Čokanova ženaCUCA MI NEĆE OTETI MUŽAPozvali smo i Čokanovu suprugu Zlatu, koja ne želi da čuje za Cucu.- Neće da bude onako kako je ona zamislila. Moj muž je samo moj i neću ga deliti - kaže Zlata Čokan. koja nam je poslala i fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst, što je jasna poruka za Ivonu Negovanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja