Najnovije vesti

PEVAČICA LETUJE BEZ MUŽA: Sevićeva u tangi zavodila momke na bazenu
Foto: Damir Derviša

Razdvojeni

PEVAČICA LETUJE BEZ MUŽA: Sevićeva u tangi zavodila momke na bazenu

Stars
Ana s jednogodišnjom Lorenom i majkom Danijelom iz zdravstvenih razloga otputovala na Crnogorsko primorje, dok Darko Lazić radi po Srbiji
1 / 3 Foto: Damir Derviša

Ana Sević s jednogodišnjom ćerkicom Lorenom letuje u Petrovcu na Moru bez supruga Darka Lazića, a Kurirov paparaco ju je uslikao kako se sa svojom mezimicom brčka u bazenu.

Nakon što je nedavno završila u bolnici na infuziji zbog pada imuniteta i povišenog krvnog pritiska, pevačicu su lekari savetovali da pod hitno otputuje na more, gde je vazduh zdraviji, kako bi se što pre oporavila. Uprkos tome što je Lazić zbog svakodnevnih nastupa bio sprečen da krene s njom i detetom, folkerka je spakovala svoje kofere i zapucala u Crnu Goru.

Iako je pokušavala da se sakrije od medija, ekipa Kurira pronašla je Sevićevu u jednom luksuznom hotelu u vreme kad se kupala s malom Lorenom. Njih dve su se prvo sunčale na ležaljci, a potom je Ana devojčicu stavila u šlauf i uživala s njom u vodi. Na bebinom licu video se širok osmeh, a od radosti i uzbuđenja pljuskala se ručicama i nožicama. A kad joj se prispavalo, Anina majka Danijela, koja je inače doputovala s njima, priskočila je u pomoć i odnela unuku u sobu da je uspava, dok je Ana ostala da još malo sama uživa.

Brčkanje... Ana sa ćerkicom Lorenom
Brčkanje... Ana sa ćerkicom Lorenom

U tom momentu muškarci koji su se oko nje zatekli počeli su da joj dobacuju komentarišući njeno zgodno telo. Ona se pravila da ih ne čuje, ali komplimenti su joj svakako imponovali.Ipak, Ana je iskulirala mladiće ne upuštajući se u razgovor s njima, pa se usredsredila na svoje piće, tako da se sve završilo samo na flertu.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...