ATINA FERARI PUKLA ZBOG PRIJATELJA: Stoko raspala, Bog sve gleda!
Foto: Damir Dervisagic

Preti

ATINA FERARI PUKLA ZBOG PRIJATELJA: Stoko raspala, Bog sve gleda!

Stars -
Starleta je iz bolničke postelje napisala otvoreno pismo svim svojim prijateljima u kom izražava nezadovoljstvo ali i pretnje

Kristina Atina Marković poznatija kao Atina Ferari nedavni je otišla na operaciju kako bi ugradila silikonske implatante u grudi. Međutim, bolničko okruženje, bolovi i samoća su joj očigledno mučno pali te je pobesnela.

Starleta je na svom Fejsbuk profilu objavila status nezadovoljstva zbog ponašanja prijatelja koji su, kako kaže, tek sada pokazali pravo lice.

Neki se nisu udostojili da je pozovu posle operacije a ona trpi ogromne bolove pa joj je zbog toga teško.

"Tek sad vidim ko su mi pravi prijatelji, kolege i saradnici. Oni koji su od petka počeli da mi pružaju moralnu podršku i budu tu za mene... Njima svima skidam kapu i zahvaljujem se od srca! A za ostali šljam imam jednu poruku! Zaobiđite me u širokom uglu jer kad se budem oporavila i ponovo ojačala ni sedma sila sveta niti neko svetsko čudo me neće sprečiti da vam se sočno naj**em keve i pojedince obesim za m**a jer sam bila isuviše dobra prema vama a vi mi tako vraćate. Naje**ćeš stoko raspala, Bog sve gleda. I platićeš mi svaku moju suzu kunem ti se", napisala je besna starleta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track