NE PUŠTA GA SAMOG: Čim je Cecin Veljko proteran iz CG, devojka došla za njim u BG!
Foto: Profimedia Instagram

Nađa skratila odmor

NE PUŠTA GA SAMOG: Čim je Cecin Veljko proteran iz CG, devojka došla za njim u BG!

Stars -
Pošto se pevačicin naslednik vratio u Beograd sa letovanja, njegova izabranica Nađa doputovala je odmah za njim, iako je u hotelu imala uplaćena još četiri dana

Veljko Ražnatović, sinu folk dive Svetlane Cece Ražnatović, pronašao je novu ljubavnu romansu, koja je, izgleda, već postala ozbiljna.Naime, pošto se pevačicin naslednik vratio u Beograd sa letovanja, njegova izabranica Nađa doputovala je odmah za njim, iako je u hotelu imala uplaćena još četiri dana.Veljko i Nađa upoznali su se u Budvi ovog leta, gde su se i zaljubil. Iako su mnogi mislili da je njihova veza samo letnja šema, Nađa je skratila svoje letovanje kako bi se što pre vratila u zagrljaj mlađanog Ražnatovića. Time je zaslužila titulu nove Cecine snajke.

Ceca se još nije oglasila kako joj se dopada nova snajka, ali s obzirom na to da je pevačica popustljiva prema svom nasledniku, neće se ni ovog puta mešati u njegov izbor. Kako saznajemo, nakon što se Veljko vratio u Beograd, golupčići su nastavili da se dopisuju, nakon čega je Nađa odlučila da spakuje kofere četiri dana pre isteka rezervacije i iznenadi Ražnatovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track