NE ZNA SAMA DA MU GATA: Tanja Savić od vidovnjaka traži da joj smire muža!
Foto: Damir Dervišagić

Ne trpi ljubomoru!

NE ZNA SAMA DA MU GATA: Tanja Savić od vidovnjaka traži da joj smire muža!

Stars -
Pevačica na sve načine pokušava da smiri ljubomornog supruga i da ljubav vrati na mirne staze

Pevačica Tanja Savić već dugo muči muku sa ljubomornim suprugom Dušanom i na sve načine pokušava da da spase brak. Tako je odlučila da poseti vidovnjake kako bi joj pomogli da joj brak konačno profunkcioniše.

"Tanja je danima išla kod jedne vidovite žene na jugu Srbije da joj kaže da li će će konačno proći tortura u njenom braku, jer više ne može da toleriše ljubomoru. Dušan se smiri s vremena na vreme i onda ponovo počne po starom. Dešavalo se da ne pričaju danima i na kraju se ipak pomire. Da bi bila sigurna, išla je i kod astrologa", priča izvor i dodaje da je Tanji laknulo kada su joj astrolozi rekli da je čeka lepa vest krajem 2015.

"Mnogu misle da je lepa vest to da bi Tanja ponovo mogla da ostane trudna. Njen suprug bi voleo da ima najmanje petoro dece, ali Tanja bi da gradi karijeru i da ponovo bude jedna od najtraženijih pevačica", priča izvor i dodaje da je pevačica već jednom pokušala da spase brak trudnoćom kada je Dušan oteo njihovog sina Maksima i hteo da ga odvede u Australiju. Tada su dobili sina Đorđa, ali im je drugo dete samo nakratko donelo pomirenje, piše Puls.

Podsetino, Tanja će najverovatnije ući u rijaliti šou Farma i to za čak 25.000 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track