ZDRAVKO ČOLIĆ PRIZNAO: Pevao sam na mestu na kom su me hapsili
Foto: Dragan

Prvi put o incidentu

ZDRAVKO ČOLIĆ PRIZNAO: Pevao sam na mestu na kom su me hapsili

Stars -
Legenda jugoslovenske muzičke scene evocira uspomene iz Ohrida, gde je pre 28 godina priveden zbog trgovine devizama

Zdravko Čolić, koji je 1. avgusta održao nezaboravan koncert na Ohridu, ekskluzivno za Kurir otkriva da je prvi put od 1987. kročio na mesto na kom su ga osamdesetih godina prošlog veka hapsili zbog trgovine devizama.Poznato je da pevaču ni slavno ime ni impozantna muzička karijera tada nisu pomogli da ne bude priveden, o čemu su mediji brujali, a tek sad je progovorio o tom događaju.

"Bio sam nedavno u Ohridu, baš na mestu gde su me hapsili krajem osamdesetih godina zbog trgovine devizama. Koliko se izgradio taj Ohrid, sad je prelep. Iako ga ne pamtim baš po dobru, ovog leta ću sigurno bar još jednom otići tamo", rekao je Čola za Kurir po povratku iz Makedonije.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Miljenik žena, koji se posle 28 godina vratio na „mesto zločina“, oduševio je makedonsku publiku, dok su se njegovi muzičari pred koncert, tokom tonske probe, šalili na njegov račun kako uvek „propeva“ u Ohridu.Inače, upućeni u ovaj deo Čoline biografije tvrde da je tada nevin završio iza rešetaka jer samo nije želeo da oda prijatelja.Bilo kako bilo, najvećoj balkanskoj zvezdi ni posle traume iz prošlosti nije izbledeo sjaj, već je jedan od retkih pevača koji odlično prolaze na svakom terenu, pa i na ovom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track