(VIDEO) VOĐA SVETSKE BANDE PINK PANTER: Ulazim u Maldive da me upoznaju moja deca!

Rajko Caušević odlučio da progovori

(VIDEO) VOĐA SVETSKE BANDE PINK PANTER: Ulazim u Maldive da me upoznaju moja deca!

Stars -
Osnivač najveće kriminalne grupe odlučio je da pred kamerama progovori i otkrije baš sve

U rijalitije, mnogi, uglavnom ulaze zbog sticanja popularnosti, zarade, promovisanja svojih dostignuća, za koja nisu nagrađeni ali Rajko Caušević iz Podgorice, rekao je:

"Rešio sam da stanem ispred kamera, i u serijal „Hotel Maldivi“ kako bih se potpuno ogolio pred svojom decom koja nisu uspela da me upoznaju. Mnogo sam putovao po svetu, malo je vremena bilo za kuću i porodicu, i eto, ovde sam sada."

Caušević, podsećamo, pominje se u javnosti, kao osnivač najveće kriminalne grupe „Pink Panter“, a u emisiji „Goli život“, Milomiru Mariću je priznao neke tajne svog zanata i načine kako doći do bogatstva.

Govoreći i o osnivanju ozloglašene grupe Pink Panteri, Caušević, kao njihov idejni tvorac, navodio je da su se oformili poslie bombardovanja Srbije i Crne Gore. On kaze:

"To smo napravili kao protest onima koji su nam srušili Jugoslaviju. Mi smo bili Jugovići, živeli smo kao gospoda, paše. To je bunt protiv Nemačke, Francuske. To nije organizacija, već uzak krug ljudi. Ova grupa je izmislila hiljade načina kako doći do novca. Sada nas je veliki broj. Mi pripadamo pravoj mafiji.Tu su, prje svega, bili veliki patrioti i rodoljubi iz Crne Gore, Srbije, Bosne... "

Cetinjanin Rajko Caušević javno se deklarisao kao prvi crnogorski „lopov-džentlmen“, priznajući da je decenijama pljačkao po Evropi i time obezbedio luksuzan život. Nekada aktivista Demokratske partije socijalista (DPS) i osoba kojoj je aktuelni premijer Milo Đukanović uručio zahvalnicu za učešće u demokratskom referendumskom procesu i doprinos obnovi državnosti 21. maja 2006. godine, sada je samohrani roditelj, koji živi u kući bez vode i struje. Govorio je da nikada nije bio politički angažovan, te da ga državne funkcije nikada niesu interesovale, jer je, kako kaže, znao da je lopov. Iako živi u nehumanim uslovima, Caušević se, nije obraćao za pomoć svom poznaniku iz prošlosti, Milu Đukanoviću. Njegovo vrijeme je, kako navodi, počelo mnogo prije Mila Đukanovića.

"Dok je Milo bio student i igrao košarku, ja sam bio mangup po Evropi. Govorio sam tri - četiri jezika, imao 150 žena, pet - šest miliona u džepu. Pripadao sam ljudima koji su uvek puni para. Obišao sam Evropu, pola sveta. Prvi put je, kako je istakao, u Crnoj Gori završio u zatvoru sa samo 17 godina, a onda je isprobao kako izgleda život iza rešetaka u Njemačkoj, Austriji, Luksemburgu, Italiji, Francuskoj, Španiji, Švedskoj, Holandiji... Poslednji put je bio u zatvoru 2013. godine u Hrvatskoj, zbog krađe medveda."

http://www.youtube.com/watch?v=iGeTU2owGzc

Krao je, kaže, svašta, posebno zlato.

" A šta će nekome dva kila zlata oko vrata? Staviš dva kila zlata na sebe i misliš da si kralj", navodi on.

On smatra da zatvor moze svakog da stigne. U medijima i javnosti je izjavljivao:

"Postoji zatvor u Francuskoj koji se zove „Sante“, što znači zdravlje. Dakle, zatvor – oporavak. Nema žena, para, imaš džabe televiziju, vodu, struju, tri obroka. Bio sam u zatvoru i u Nemačkoj. Trebalo je debelo da zaglavim, ali nisam. Tužilac je tražio 15 godina. Tada sam rekao sudiji da kradem i da ću krasti i da ja nisam bombardovao njegovu zemlju kao on moju. On me osudi na sedam, osam godina. Ležao sam nepune četiri. Kada sam se vratio, žena je tražila razvod braka jer sam kriminalac, a znala je dobro ko sam i šta sam."

Ali, to je njegova proslost. Sada njegov život ide drugim putem. Poslednjih godina posvećen je podizanju dece.

Caušević kaže da bi iz trenutno teške situacije mogao lako izaći kad bi „otišao vani“, ali da to ne može zbog dece i da je zbog njih oprezan, jer vise ne zeli da gresi.

Njegov plan je, kako je najavio, da se iskreno predstavi u rijalitiju “Hotel Maldivi”.

"Ovde ću da osvetlam obraz Crnogorcima, da se predstavim kao elitni lopov-džentlmen, pošto u Crnoj Gori nema lopova, svi su fini, serdari", kazao je Caušević.

Ističe da bez obzira na to što je najveći lopov u Crnoj Gori, u svojoj državi ništa nije ukrao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track