TIJANA STAJŠIĆ NE ZABORAVLJA: Jedino Vesna Da Vinči može da mi pokvari odmor
Foto: Fesjbuk

I dalje ogorčena

TIJANA STAJŠIĆ NE ZABORAVLJA: Jedino Vesna Da Vinči može da mi pokvari odmor

Stars -
Posavetovala bih mlade devojke da se paze kada se prijave na izbore za mis, govori manekenka

Bivša misica Tijana Stajšić, na odmor je otišla sa roditeljima i sestrom, ali ju je dečko iznenadio dolaskom.

Tijana Stajšić je u Budvi već mesec i po dana, na šta je sa osmehom samo konstatovala da voli da preteruje u svemu što joj prija.Bivša misica ne izlazi na mesta na kojima se kreću poznate face, jer ne želi da bude primećena.

"Kako ste me pronašli? Pa mene ni majka ne može da nađe ako me prethodno ne pozove i pita gde sam tačno. Trudim se da budem neprimećena", rekla nam je jedna od najuspešnijih misica, koja se poslednjih godina trudi da se povuče iz javnosti.

Tijana je izuzetno oputštena i dobro raspoložena, i deluje da ništa ne bi moglo da joj pokvari odmor. Skoro ništa.

"Jedino ime Vesne Da Vinče može da mi pokvari odmor. Posavetovala bih mlade devojke da se paze kada se prijave na te njene izbore", kaže Tijana, koja se sukobila sa organizatorkom Izbora za mis Srbije nakon njene izjave da se Tijana visoko plasirala na svetskom izboru zbog pada Slobodana Miloševića.

Iako se odavno više ne bavi manekenstvom i nije aktivna kao model, Tijana se i dalje trudi da izgleda zanosno.

"Komplimenti koje svakodnevno dobijam na račun svog izgleda mi izuzetno prijaju kako od muškaraca, tako i od žena. Verujem da starimo onako kako zaslužujemo. Za to su zaslužni i dobra genetika i rad na sebi. Mislim da je žena najpoželjnija kada je srećna i zadovoljna. Bitna je briga o fizičkom izgledu. Iako sam na odmoru sa familijom i momkom, posvećena sam vežbanju u teretani. Mnogo se bolje osećam nakon treninga, što se vidi kad obučem kupaći i odem na plažu", rekla je Tijana.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track