Pogledajte šta je Ceca poručila srpskim vaterpolistima
Foto: Damir Dervisagic

Podrška

Pogledajte šta je Ceca poručila srpskim vaterpolistima

Stars -
Ona je rado viđen gost na sportskim tribinama, ali kada nije u mogućnosti da prisustvuje, tu je da prući podršku javno

Folk zvezda Svetlana Ražnatović Ceca uvek je promovisala Srbiju u inostranstvu svojom muzikom. Sada je podražala i naše zlatne delfine, prenosi Story.Nakon što je srpska reprezentacija sinoć osvojila zlatnu medalju na svetskom prvenstvu, pevačica im se obratila i pružila podršku za dalji napredak.

"Bravo delfini, vi ste ponos Srbije", poručila je Ceca vaterpolistima.Ceca je inače rad gost na tribinama, bilo da je u pitanju košarka, fudbal ili vaterpolo. Ovog puta je uz brojne poznate ličnosti pružila podršku našim sportistima koji su postigli veliki uspeh i objedilini mesto evropskog i svetskog prvaka.

Nikola Rađen takođe je bio svim srcem uz dojučerašnje saborce iz bazena. Iako zbog suspenzije nije mogao da učestvuje u ovom velikom uspehu, putem društvenih mreža podržao ih je.Glumci, sportisti, pevači, političari, svi su juče bili objedinjeni oko uspeha delfina kojima će danas biti organizovan svečani doček u Beogradu.

Story

Sa portala Story.rs pročitajte još:Svetlana Ražnatović i Nikola Rađen: Sve ono o čemu sanjamo…Nikola Rađen: Iskreno se nadam povratku u bazen!Ceca: Žena je ta koja uvek bira muškarca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track