Miroslav Ilić: Zorica me neće oterati iz Pinkovih zvezda!

Okršaj iz sudnice mogao bi da se nastavi u takmičenju

Miroslav Ilić: Zorica me neće oterati iz Pinkovih zvezda!

Stars -
Ilić tvrdi da nema ništa protiv da Brunclikova dođe u žiri kao pojačanje, bez obzira na njihov sukob, koji traje više od deset godina

Zorica Brunclik, nakon što je napustila „Grandove zvezde“, mogla bi da postane jedan od sudija u Pinkovim takmičenjima. Kako saznajemo, čelnici ružičaste televizije žele pevačicu u svom timu, bilo u „Pinkovim zvezdama“, bilo u „Zvezdicama“, koje je napustio Hari Varešanović.

Okrenula leđaNaš izvor tvrdi da bi Zorica volela da se nađe u žiriju s kolegama koji biraju veliku zvezdu, jer su oni više po njenoj meri za pravljenje spektakla, ali da joj je zanimljivo i ocenjivanje mališana.- Pink i Zorica još nisu ništa dogovorili, ali bi čelnici televizije voleli da je imaju u svojoj ekipi jer ona pravi šou. Svakako bi bilo zanimljivo videti je na istom zadatku s Miroslavom, s kojim se dugo godina i sudila - kaže naš izvor.Pozvali smo Zoricu, ali se ona nije javljala na telefon, dok nam je Miroslav Ilić poručio da nema ništa protiv da njegova koleginica zauzme mesto pored njega u žiriju.- Prihvatio sam ponudu da sudim u sledećoj sezoni, kao i ostatak ekipe. U slučaju da i ona bude s nama, pa bože moj, biće onako kako produkcija odluči. Neću zbog nje napuštati takmičenje. Ukoliko Zorica bude tu, normalno je da će biti peckanja. Mogao bih čak i da sedim pored nje, sve je to šou. Nas dvoje se nikada nismo svađali, samo se nisam složio s nekim njenim stvarima. Okrenuo sam leđa i otišao. Ništa tu nije bilo spektakularno - naglasio je Slavuj iz Mrčajevaca za Kurir.

Tužba zbog uvredeInače, Zorica je pre izvesnog vremena tužila Miroslava Ilića zbog uvrede da se zavukla pod suknju Miri Marković. On je naglasio da je pevačica za vreme drugaričine vlasti uzela mnogo novca. Njih dvoje su tada prestali da pričaju i do danas se nisu pomirili.

Druženje po ceo danU ŽIRIJU OSTAJEM ZBOG CECEMiroslav Ilić ističe da je zbog druženja s Cecom prihvatio žiriranje u sledećoj sezoni „Pinkovih zvezda“.- Presrećan sam što ću ponovo suditi mladim kandidatima. Pa ako ostaje Ceki, ostajem i ja (smeh). Ne idemo mi jedno bez drugog. Biće sjajno, jedva čekam da počnu snimanja. Trudićemo se da, kao i dosad, sve držimo pod kontrolom, a da bude zabavno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja