UŽIVANJE NA ADI BOJANI: Sale zakucao Jovanu, Gru jahao talase
Foto: Dragan Kadic

Tropiko rep u pesku

UŽIVANJE NA ADI BOJANI: Sale zakucao Jovanu, Gru jahao talase

Stars -
Cvetkovići na plaži igrali stoni tenis bez stola, dok je nedaleko od njih Dalibor Andonov jahao talase

Frontmen Tropiko benda Aleksandar Cvetković, koji letnju sezonu provodi radno na Crnogorskom primorju, koristi svaki slobodan trenutak da uživa s porodicom.

Ekipa Kurira nedavno je zatekla pevača na Adi Bojani u društvu supruge Jovane Pajić, s kojom se zaigrao u pesku. Bračni par se posle sunčanja i kupanja u moru bacio na stoni tenis, koji su igrali bez stola. Sale je više puta reketom „zakucao“ Jovanu preko zamišljene mrežice, pa je samim tim zahvaljujući svojoj veštini i brzini pokazao bolje rezultate.

Dok su se Cvetkovići nadigravali, nedaleko od njih reper Dalibor Andonov, poznatiji kao Gru, spremao se da uzjaše talase. Kao i prošle godine, on je s društvom posetio ovu lokaciju kako bi uživao u ekstremnim sportovima na vodi.

Naš paparaco uslikao ga je kako se priprema za vožnju kajtom, koji je iznajmio na ceo dan. S obzirom na to da je strasni ljubitelj skijanja na vodi, nije stao sa vožnjom dok nije pao mrak. Međutim, reper je sutradan pretrpeo ozbiljne posledice od prethodnog dana jer je zadobio upalu mišića od skakanja.

Zorica Radulović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track