ZAVELA RED U MALDIVIMA: Gde ste pi*ke? Stigla je Kobra!
Foto: Printskrin

Iznenađenje za sve

ZAVELA RED U MALDIVIMA: Gde ste pi*ke? Stigla je Kobra!

Stars -
Ušla je samo na žurku pa je zbog svoje pozitivnosti dobila mogućnost da ostane i bori se za prvu nagradu. Prihvatila je ali i odmah zavela red

Produkcija Hepi televizije, zarad bolje atmosfere, pozvala je na žurku u serijal “HotelMaldivi” Jelenu Milovanović, beogradsku kalberku, sa još nekoliko devojaka i momaka,dok je za dobru pesmu bile zadužene Mira Škorić i Ivana Šašić.

Kako je vreme odmicalo, Jelena se sve više ukalapala u ambijent, igrala je sa Zmajem, ali i ostalima, a posle ponoći, mnogo špricera i dobrog raspoloženja, prihvatila je da ostane u serijalu, kao ravnopravan takmičar za glavnu nagradu od 70.000 evra.

Ubrzo je ušla u konflikt sa devojkama u rijalitiju, Irenu Radosavljević Mrvicu nazvala iskompleksiranim patuljkom, a Brenodnu rekla da će biti njena meta do kraja njenog boravka u serijalu. Ustala je protiv svih, jer su se loše ophodili prema Maji, juče pristigloj takmičarki i kinjili je do suza.

"Koji ste vi k..c da se tako ponašate? Iskompleksirani patuljci", povikala je bez pardona a onda dodala:

"Šta ste se usra..i? Gde ste pi..ke, stigla je Kobra!"

Na njene prozivke su manje više svi reagovali, a Ejmi je obajsnila da je to samo njen šou!

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

"Jelena je iz Resnika, sa sestrom drži teretanu,koju mnogi poznati posećuju", saznajemo od njenog prijatelja, koji ju je dovezao do Hepi televizije.

"Poznata je klaberka, zovu je Kobra, jer je otrovna za sve. Jezik joj samo palaca. Sve što misli izgovori. Zbog svoje lepote i atraktivnog izgleda uvek je u društvu dobrih frajera, mahom su to momci puni love, biznismeni. Do nedavno je vozila nekog bmw, a prošlog meseca joj je dečko kupio golf 5. Ona njega sigurno neće pominjati u rijalitiju, jer je i on poznat u javnom životu, a na telu ima istetovirano njegovo ime."

Ono što ovi devojku sasvim sigurno čini drugačijom jeste njen avanturizam, što je i dokazala time što je pristala da odmah ostane u rijalitiju. Uvek se odaziva na sve pozive kad je u pitanju neka akcija u korist srpstva i patriotizma", priča njen prijatelj i dodaje:

"Čitavu noć je u Obrenovcu punila i ređala džakove, dok su branili grad od poplava. Može se videti sa šajkačom i tri prsta gotovo uvek. Lafica i je i stvarno je omiljena u društvu. Neko će reći da je muškarača, ali nije."

Mnogi njeno ponašanje porede sa scenama koje je pravila Ružica Veljković,pa se od ove devojke, može očekivati, pravi šou.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track