UGLEDAJMO SE NA NJEGA: Gile gradi kuću majci sa osmoro dece
Foto: Dragan Kadić

Bravo za humanost

UGLEDAJMO SE NA NJEGA: Gile gradi kuću majci sa osmoro dece

Stars -
Pobednik muzičkog takmičenja uvek se rado odaziva pozivu za pomoć, što je i ovog puta uradio

Amar Jašarspahić Gile, osim što gradi uspešnu karijeru kao pobednik takmičenja "Zvezde Granda", poznat je i po velikoj humanosti. Iako nije onaj koji na sva zvona govori o tome, Gile je ipak otkrio da želi pomoći devetočlanoj porodici iz Olova.

Majka i osmoro dece ostali su zimus bez krova nad glavom kada im je sneg uništio kuću. O problemu ove porodice Jašarspahić je obavešten prošle sedmice putem društvenih mreža i vrlo rado se odazvao pozivu za pomoć.

"Za pet dana sam održao koncerte u Budvi, Ulcinju, Ohridu, Hadžićima i još nekim mestima, a deo honorara od svakog nastupa planiram da usmerim njima. Deo novca bi trebalo biti odvojen za saniranje štete na kući, a drugi deo za školovanje dece ove 60-godišnje žene iz Olova", rekao je Gile i dodao da osim ovoj porodici, planira pomoći školovanje još neke dece.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

Sa svojim timom Gile razmatra ponude nekoliko građevinskih firmi koje su potencijalni izvođač radova na kući ove porodice. Zasigurno će Jašarspahić ovim humanim gestom uneti radost u budući dom ove višečlane porodice.

"Puno radim pa se, nažalost, ne mogu odazvati svakom humanitarnom koncertu ili sličnom pozivu, ali redovno s bendom odvojim sredstva za nekoga kome je potrebna pomoć", skromno je naveo Jašarspahić.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

(dnevniavaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track