POSLE NAPADA NA TIGRICU: Jelena Kobra prvo izbačena, pa vraćena u rijaliti!
Foto: Promo

Maldivi

POSLE NAPADA NA TIGRICU: Jelena Kobra prvo izbačena, pa vraćena u rijaliti!

Stars -
Jelena Milovanovic, na zahtev gledalaca vraćena u rijaliti "Hotel Maldivi" odakle je izbačena zbog agresije

Jelenu Milovanović za manje od jednog dana uspela je da je zavoli publika Hotela Maldivi, ali i da navuče gnev ostalih učesnika jer je nasrnula na Anabelu Šćekić Tigricu.

Ušla je burno u serijal "Hotel Maldivi", učešćem na žurki, posle koje je postala ravnopravni takmičar u borbi za 70.000 evra. Posvađala se sa svima, pokazala da je s razlogom zovu Kobra, ali kad je nasrnula na Anabelu Šćekić Tigricu reagovala je produkcija i udaljila je iz daljeg takmičenja.

Međutim, pošto su se telefoni Hepi televizije usijali i svi tražili da se Kobra vrati, na portalu Hepi televizije stizalo je na stotine poruka, a napravljena je Fejsbuk stranica, kao podrška povratku klaberke iz Resnika.

Podsećamo, Jelena Milovanović je iz Resnika, druži se sa opasnim momcima, od jednog od njih nedavno je dobila na poklon i golf 5, a glasno je svima ulaskom u rijaliti rekla da su se uplasšli od nje. Koliko je zabavna, nije stigla da pokaže, jer je zbog svoje eksplozivne prirode izbačena, ali, obećala je da će ovog puta biti drugacije.

"Dobila sam drugu šansu i neću da je prokockam, jer vredi boriti se za 70.000 evra i to samo svojom licnošću i harizmom", poručila je gledaocima pre nego sto je ušla u Hotel Maldivi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track