DIRLJIV SUSRET U PENZIONERSKOM DOMU: Željko Joksimović posetio Jadranku Stojaković
Foto: PR/Minacord

Banjaluka

DIRLJIV SUSRET U PENZIONERSKOM DOMU: Željko Joksimović posetio Jadranku Stojaković

Stars -
Dugo su razgovarali o njenom zdravstvenom stanju a onda su naravno nastavili o muzici

Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović posetio je Jadranku Stojaković u penzionerskom domu u Banjaluci.

Susret je bio veoma dirljiv. Jadranka ga je dočekala u suzama. "Jadranka pa je l' moguće da se mi tek sad upoznajemo", rekao je Željko kad je ugledao.

Dugo su razgovarali o njenom zdravstvenom stanju a onda su naravno nastavili o muzici. " Moraš više da radiš sa mladima, bio si sjajan mentor", rekla mu je Jadranka. Željko je više puta kandidatima govorio da treba da slušaju kako peva Jadranka i da probaju tako da pevaju jer je ona prva uvela specificni balkanski ukras u pesmama koje nisu narodne.

"Bio sam zaista dirnut s jedne strane i veoma počastvovan jer sam upoznao jednu takvu zvezdu kakva je Jadranka. Iako je bolest jako teška i onemogućava je da se kreće, čak i da dugo sedi, ona nije klonula duhom. Naprotiv, zrači i puna je optimizma. Ja sam joj predložio da organizujemo veče njene muzike. Trenutno, ona mora najviše da leži ali čeka se terapija koja bi mogla da joj omogući da više sedi i obećala mi je da ćemo to tada uraditi", rekao je Željko.

Joksimović ima veliki solisticki koncert 19.08 u Banjaluci na gradskom stadionu. Priprema spektakl i time počinje veliku koncertnu turneju nakon izdavanja novog CD.

Foto Minacord production
Foto Minacord production

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track